Kategoriler

BAŞKAN YİĞİT’TEN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

Yığılca Belediyesi yaz sezonu çalışmaları kapsamında bütün mahallelerdeki oyun guruplarını yeniliyor. Aynı zamanda da oluşturduğu yaşam alanlarına da aileleri için kamelyalar yerleştiriyor.

Başkan Yiğit’in yaptığı bu çalışmalardan hem çocuklar hem de aileleri çok memnun. Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ayrıca her akşam makam aracını kendisi kullanarak bütün mahalleleri ziyaret edip bütün vatandaşların sorunlarını birebir dinliyor. Sosyal belediyeciliği harfi harfine uyguluyor. Bu tavrı da Muzaffer Başkan’ı hep farklı kılıyor.

Başkan Yiğit; “Çocuklar bizim baş tacımız. Okullar kapanmadan dileklerini yerine getiriyoruz. Oyun gurubu olmayan hiçbir mahallemizi, sokağımızı bırakmayacağız. Büyüklerimizi de unutmayıp eski sohbetlerin yapılabileceği ortamları oluşturacağız. Her mahallemize değişik türde yaşam alanları oluşturuyoruz. Söz konusu insanımızsa tabir-i caizse hiçbir fedakarlıktan kaçmıyoruz. Sık sık hastalarımızı evlerinde, esnaflarımızı da iş yerlerinde ziyaret ediyoruz.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
55 Kez Görüntülendi.
SİYASETİN ÇETREFİLLİ İLİŞKİLERİ: GARAMANIN GOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
DÜZCE
16 Kez Görüntülendi.
PEHLİVAN SEMPOZYUMA TÜM DÜZCE HALKINI DAVET ETTİ
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
26 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
“YENİ KANUNA GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
DÜZCE
50 Kez Görüntülendi.
“HER YER 70 TABELASI DOLMUŞ ZATEN”
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
44 FİRARİ YAKALANDI, YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
108 Kez Görüntülendi.
GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERMEK İÇİN KÖPRÜYE ÇIKTI
DÜZCE
101 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN