Kategoriler

KİLO VERMEK İSTEYENLERE SİYASİLERDEN ÖNERİLER

Kilo vermek isteyenler ancak bir türlü veremeyenler siyasileri örnek almaları gerekiyor. Kesin kilo verdirecek diyet programı MHP İl Başkanı ve Adaylarından. Diyetin tek şartı ise çalışmak.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler kapsamında siyasiler yoğun bir tempo anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde siyasiler tarafından da ilginç olduğu kadar da komik görüntülerin ortaya çıkıyor.

MHP seçim çalışmaları kapsamında Düzce esnafını ziyaret etti. Şehir Merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederken MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz ve MHP 2.Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Arslan bir fındıkçıyı girdiler. Önce kendilerini tanıtan vekil adayları sırayla fındıkların tartıldığı büyük kantara çıkarak kilolarını tarttılar.

Kilolarını teker teker tartan MHP’lilerden de kilo vermek isteyenlere bir öneri geldi.  Seçim çalışmalarına başladıkları günden itibaren MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu 6 kilo, MHP Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz 5 kilo ve MHP 2.Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Arslan7 kilo verdiklerini ifade ederek, “ bizler seçim çalışmaları kapsamında yoğun tempo ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yoğun tempoda da kilo verdik. Kilo vermek isteyenlerin yoğun tempoyla çalışmaları yeterli olacaktır” diyerek esprili bir konuşma gerçekleştirdiler.

Yaşanan ilginç ve komik görüntülerin ardından MHP Vekil adayları seçim çalışmaları kapsamında Kaynaşlı ilçesinde bulunan esnafları ve kurulan pazardaki pazarcıları ziyaret ettiler.

Kaynaşlı esnafı MHP’ye 24 Haziran’da tam destek vereceklerinin sözünü verdiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
111 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
25 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
128 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
61 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
74 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI
DÜZCE
41 Kez Görüntülendi.
DÜZCE BELEDİYE MECLİSİ 26 GÜNDEM MADDESİNİ KARARA BAĞLADI
DÜZCE
18 Kez Görüntülendi.
ANINDA MÜDAHALE İLE YARALILAR TAHLİYE EDİLDİ
SAĞLIK
28 Kez Görüntülendi.
YILMAZ’DAN SAĞLIK 112 ACİL SAĞLIK PERSONELİNE TEŞEKKÜR
SİYASET
31 Kez Görüntülendi.
“AİLE YAPIMIZI DESTEKLEYECEK ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ”