Kategoriler

YILMAZ, “BAŞARININ SINIRI YOKTUR”

​​​​​​​MHP Akçakoca İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen aile içi iftar programına MHP Düzce Milletvekili adayları, yönetim kurulu üyeleri ve aileleri katıldı.

MHP Aile içi iftar programı düzenledi. Akçakoca Öğretmenevi Restorandınsa  da MHP Akçakoca İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programına yönetim kururlru üyeleri aileleri ile birlikte katıldı.

İftar programına MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz, MHP Düzce 2. Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Arslan, MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve aileleri katıldı.

“Başarının sınırı yoktur”

MHP Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz, “ Bu akşam Akçakoca İlçe Örgütümüzün vermiş olduğu iftarda bizleri aranıza davet ettiğinizden dolayı mutluluk duyduk. Bizler de sizlerin davetinize icabet ettik. Sizlerin çok zamanınızı almayacağım. Yoğun bir çalışma temposu içinde çalışıyoruz, bizler olduğu kadar sizlerde yoğun tempo ile çalışıyorsunuz. Üzerimizde çok emeğiniz var. Kalan kısa süreyi enerjimiz düşmeden geçirebilirsek başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Başarının sınırı yoktur. Bizim sahada, alanda aldığımız tepkiler çok farklı. Yeni sistem ile sizlerin ne kadar önemli olduğunuz da ortaya çıktı. İnşallah seçimlerde bu başarıyı elde edeceğiz. Çalışmalarımızın çok iyi sonuçlanacağına inanıyorum” dedi. 

“Seçimlerin galiplerinden biri biz olacağız”

MHP Düzce 2.Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Arslan, “ Akçakoca İlçe Başkanlığının partililere vermiş olduğu bu iftar yemeğinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan MHP Düzce 2.Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Arslan, “Güzel ve anlamlı bir gece oluyor. Yemeğe katılım sağlayan teşkilat büyüklerimize ve davetlilere teşekkür ediyorum. Bu bizler için güzel bir motivasyon oldu. Bizler 1 ay önce nasıl çalışmaya başladıysak aynı şekilde hiç tavız vermeden devam ediyoruz. Halkımızın bize olan geri dönüşleri bizleri daha da motive ediyor, daha verimli çalışmamıza ortam hazırlıyor. Düzenlenen bu iftar programı da motivemize ekstra bir motive kazandırdı. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin galiplerinden biri biz olacağız. Halkımızdan çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Bu motivasyon aynen böyle devam edebilir ve sandıkta beklediğimiz gibi bir sonuç ile karşılaşırız. Bizler elimizden geleni milletimiz adına yapacağımıza söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

İftar programının sona ermesinin ardından MHP Milletvekili Adayları Ümit Yılmaz ve Yusuf Arslan Akçakoca esnafını ziyaret ederek destek istedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE