Kategoriler

Düzceli judocular iftarda bir araya geldi

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi bünyesinde 250 judo sporcusu ve ailesi iftarda bir araya geldi.

Gençlik Merkezi bahçesinde düzenlenen iftar programına Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, AK Parti Düzce Milletvekili adayı Numan Çabuk, Judo Milli Takım antrenörleri Ayhan ve Nermin Alayıldız, 250 judo sporcusu ve aileler katıldı.

Protokol üyelerinin iftar sonrası tek tek masaları gezerek sporculara başarı dilediği programda, Türkiye ve kent genelinde yıl boyunca dereceye giren sporculara ödül verildi.  

Judo antrenörü Nermin Alayıldız, Düzce'de judo ailesinin gün geçtikçe genişleyerek büyüdüğünü ve çeşitli başarılara imza atıldığını vurgulayarak, "Ailemiz büyüyor ve çeşitli şampiyonalarda başarılar elde ederek bizi gururlandırıyor. Buraya gelerek bizi yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür ederim." dedi.  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
25 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
41 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
56 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR