Kategoriler

İkbal Gürpınar Düzcelilerle buluşacak

Düzce Belediyesi Ramazan etkinlikleri ünlü isimlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ünlü Yazar ve TV Programcısı İkbal Gürpınar 7 Haziran’da Anıtpark meydanında Düzcelilerle bir araya gelecek.Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü...

Düzce Belediyesi Ramazan etkinlikleri ünlü isimlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ünlü Yazar ve TV Programcısı İkbal Gürpınar 7 Haziran’da Anıtpark meydanında Düzcelilerle bir araya gelecek.

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Ramazan ayının başlaması ile her gece dolu dolu etkinliklerle süren Ramazan etkinlikleri ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Düzcelilerin yoğun ilgi gösterdiği Ünlü Yazar ve TV Programcısı İkbal Gürpınar 7 Haziran’da Anıtpark’da Düzcelilerle buluşacak. Sosyal medya üzerinden Düzcelilere mesaj gönderen Gürpınar Düzceliler için hazırladığı sürprizlerden bahsederek “Ramazan Düzce’de bir başka yaşanır. Sizin de katılımınız muhteşem oluyor, her yıl. Yine Allah nasip ederse 7 Haziran akşamı Anıtpark meydanında hepinizi Ramazan etkinliklerine davet ediyoruz, görüşmek üzere. Bu arada size sürprizim var. Sürpriz hediye paketleri hazırladık. Onları da etkinliğimize gelen hanımefendilere dağıtacağız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
67 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE