Kategoriler

DÜZCESPOR’UN BAŞINA MI GEÇİYOR

20 yıldır Fenerbahçe Spor Kulübü yöneten ve kulübü ile efsaneleşen Aziz Yıldırım, 3 Haziran’da Ali Koç ile girdiği yarışı kaybetti. Düzceli Aziz Yıldırım’ın seçimleri kaybetmesi Düzce kamuoyunda da “ Acaba Düzcespor’un başına geçer mi?” sorularını beraberinde getirdi.

Düzce’ye ve Düzcespor’a he fırsatta sahip çıkan Aziz Yıldırım, 3 Haziran’da yapılan kongrede Ali Koç ile girdiği başkanlık yarışını kaybetti. Aziz Yıldırım’ın seçimi kaybetmesi ise Düzcesporluların heyecanlanmasına neden oldu.

Annesi Düzceli olan Yıldırım orta ve lise öğrenimlerini Düzce Lisesinde tamamladı, Hamidiyespor da 1 yılı lisanslı olmak üzere toplam 3 yıl da futbol oynadı. Gençliği Düzce’de geçen ve sürekli olarak Düzcespor’a katkı sağlayan Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’den sonra Düzcespor’un başına geçip geçmeyeceği merak ediliyor.

3 Lig batağına saplanmış bir şekilde mücadele veren Düzcespor’un Aziz Yıldırım ile başarılı bir ivme izleyeceği düşünülüyor.

Mevcut Başkan Muzaffer Leblebici, Düzcespor’da yürütmekte olduğu başkanlık görevine 13 Haziran’da yapılacak olan Kongrede devam etmeyeceğini duyurmuştu.

Düzceliler sosyal medya hesaplarından gündeme getirdiği Aziz Yıldırım’ın Düzcespor’un başına geçmesi ile ilgili görüşlerinin nasıl sonuçlanacağı 13 Haziran’da netlik kazanacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE