Kategoriler

GÖREN DERDİNİ ANLATTI

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Düzce’nin Ağabeyi olduğunu bir kez daha gösterdi. Ak Parti Düzce İl Teşkilatı tarafından Anıtpark Meydanında düzenlenen Kardeşlik ve Aile İftarı programına katılan Bakan Özlü’yü görenler dertlerini anlattılar, sevgisini gösterdiler ve bol bol fotoğraf çektirdiler.

Yıllardır Düzceli bir bakanın kabilede yer alması için uğraşıldı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına getirilen Faruk Özlü Düzcelilerin ağabeyi olmayı başardı. Derdi olanda olmayanda Özlü’nün yanına geliyor.

Ak Parti tarafından her yıl Ramazan Ayından yapılan ve geleneksel hale getirilen Kardeşlik ve Aile İftarına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’de katıldı. Anıtpark Meydanında yapılan programda Bakan Özlü, masaları teker teker dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.

Bakan Özlü’yü görenler  fotoğraf çekme yarışına girdiler. Düzcelilerin ağabeyi olarak nitelendirilen ve Düzce için gece gündüz ayrımı yapmaksızın çalışmalarını yürüten Özlü’ye vatandaşlar sevgi gösterisi yaptılar.

Yaşadıkları sıkıntıların çözülmesi için Bakan Özlü’nün yanına gidenler dertlerini anlattılar. Özlü yanına gelenler ile yakından ilgilendi, dikkatle dinledikten sonra konu ile ilgili olarak notlar aldı, talimatlar verdi.  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE