Kategoriler

Düzce İlim, Fikir ve Sanat Akademisi protokolü imzalandı

Düzce Valiliği, Düzce Üniversitesi, İl Özel İdaresi ve Düzce Belediyesi ile “Düzce İlim, Fikir ve Sanat Akademisi” kurulması amacıyla bir protokol imzaladı.Düzce Valiliği’nde gerçekleşen imza törenine; Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı,...

Düzce Valiliği, Düzce Üniversitesi, İl Özel İdaresi ve Düzce Belediyesi ile “Düzce İlim, Fikir ve Sanat Akademisi” kurulması amacıyla bir protokol imzaladı.

Düzce Valiliği’nde gerçekleşen imza törenine; Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve il protokol üyeleri katıldı.

İmzalanan protokol ile il genelinde karşılıklı işbirliğini ve ortak anlayışı teşvik etmek ve geliştirmek amacıyla eğitsel, bilimsel, sanatsal ve fikri çalışmalar yapmak üzere “Düzce İlim, Fikir ve Sanat Akademisi” kurulması amaçlandı.

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada, Düzce’de ‘’Düzce Fikir Sanat Akademisi ‘’adı altında bir akademinin kurulması için çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek şu an ilk imzayı attıklarını belirtti. Akademiyi yakın zamanda hayata geçirmek istediklerini dile getiren Dağlı, burada çocuklar ve gençler için önemli fikri çalışmalar gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
67 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE