Kategoriler

ÖZÜR DİLEDİLER

Ak Parti Düzce İl Teşkilatı tarafından Kardeşlik ve Aile İftarı Anıtpark Meydanında düzenlendi. Anıtpark Meydanı ve İstanbul Caddesinin bir kısmına konulan masalarda binlerce vatandaş orucunu açtı ancak yoğunluktan dolayı bazı vatandaşlar yemek alamadan alanı terk etmek zorunda kaldılar. Konu ile ilgili olarak İl Teşkilatından özür diledin.

Ak Parti Düzce İl Teşkilatı tarafından Anıtpark Meydanında düzenlenen Kardeşlik ve Aile İftarına Düzceliler akın etti. Anıtpark Meydanı ve İstanbul Caddesinin bir bölümüne kurulan masalar vatandaşları almadı, organizasyonda yaşanan aksamalardan dolayı da yemek dağıtımında sıkıntı yaşandı. Orucunu açamayan vatandaşlar tepki göstererek alandan ayrıldılar.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Ak Parti Düzce 1.Sıra Milletvekili Adayı Fahri Çakır ve parti yetkilileri yemek organizasyonunu yapan firma yetkililerine konu hakkında tepki göstererek, “ Neden vatandaşlar mağdur edildi” diye sordu.

Ak Parti İl Teşkilatı adına mağdur olan Düzceli vatandaşlardan özür dilendi. Sosyal medya hesabından yayınlanan metinde, “ Her sene hemşerilerimizle birlikte iftar açma şerefine nail olmak için düzenlediğimiz Ak Parti Kardeşlik ve Aile İftarımızın bu seneki organizasyonunda yaşanan aksaklıktan dolayı hemşerilerimizden özür diliyoruz” ifadeleri yer aldı.  

,

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
69 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE