Kategoriler

ÖZÜR DİLEDİLER

Ak Parti Düzce İl Teşkilatı tarafından Kardeşlik ve Aile İftarı Anıtpark Meydanında düzenlendi. Anıtpark Meydanı ve İstanbul Caddesinin bir kısmına konulan masalarda binlerce vatandaş orucunu açtı ancak yoğunluktan dolayı bazı vatandaşlar yemek alamadan alanı terk etmek zorunda kaldılar. Konu ile ilgili olarak İl Teşkilatından özür diledin.

Ak Parti Düzce İl Teşkilatı tarafından Anıtpark Meydanında düzenlenen Kardeşlik ve Aile İftarına Düzceliler akın etti. Anıtpark Meydanı ve İstanbul Caddesinin bir bölümüne kurulan masalar vatandaşları almadı, organizasyonda yaşanan aksamalardan dolayı da yemek dağıtımında sıkıntı yaşandı. Orucunu açamayan vatandaşlar tepki göstererek alandan ayrıldılar.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Ak Parti Düzce 1.Sıra Milletvekili Adayı Fahri Çakır ve parti yetkilileri yemek organizasyonunu yapan firma yetkililerine konu hakkında tepki göstererek, “ Neden vatandaşlar mağdur edildi” diye sordu.

Ak Parti İl Teşkilatı adına mağdur olan Düzceli vatandaşlardan özür dilendi. Sosyal medya hesabından yayınlanan metinde, “ Her sene hemşerilerimizle birlikte iftar açma şerefine nail olmak için düzenlediğimiz Ak Parti Kardeşlik ve Aile İftarımızın bu seneki organizasyonunda yaşanan aksaklıktan dolayı hemşerilerimizden özür diliyoruz” ifadeleri yer aldı.  

,

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
25 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
“YENİ KANUNA GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
DÜZCE
50 Kez Görüntülendi.
“HER YER 70 TABELASI DOLMUŞ ZATEN”
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
44 FİRARİ YAKALANDI, YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
108 Kez Görüntülendi.
GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERMEK İÇİN KÖPRÜYE ÇIKTI
DÜZCE
100 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
SAĞLIK
24 Kez Görüntülendi.
UZMAN DOKTOR UYARDI “TELEFONLARINIZI MUTLAKA TEMİZLEYİN”
EKONOMİ
20 Kez Görüntülendi.
MÜSİAD GENEL BAŞKANI ÖZDEMİR: MÜSİAD BU SÜRECİN MERKEZİNDE BULUNUYOR