Kategoriler

MHP’DEN AÇIK DAVET

MHP’den Düzceli siyasi ve bürokratlara açık davet. MHP İl Başkan Yardımcısı ve Basın Sorumlusu Hüseyin Karaca Düzce’nin takımı temsilcimiz Düzcespor’un Bayrampaşa ile oynayacağı 2.Lige Yükselme final maçında takıma destek olmaya davet etti.

MHP’den Düzceli siyasi ve bürokratlara açık davet. MHP İl Başkan Yardımcısı ve Basın Sorumlusu Hüseyin Karaca Düzce’nin takımı temsilcimiz Düzcespor’un Bayrampaşa ile oynayacağı 2.Lige Yükselme final maçında takıma destek olmaya davet etti.

Yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında MHP İl Başkan Yardımcısı ve Basın Sorumlusu Hüseyin Karaca; “Milliyetçi Hareket Partisi; her daim Türk sporunun yanında yer almış siyasi bir gönül hareketidir. Son dönemlerde Düzcesporumuzun uğradığı hakkaniyetsizlikler bizleri üzmektedir. Federasyondan ardı ardına son dönemde gelen cezalar 50 yıllık ulu çınar Düzcespora gönül vermiş taraftarlarımızı ve Düzceli hemşehrilerimizi derinden yaralamaktadır. Tüm Düzcenin nefeslerini tutarak beklediği final müsabakasının Salı gününden perşembeye alınması, maç saatinin değiştirilmesi, maç biletlerinin dahi gecikmeli satışa çıkarılması kabul edilebilir bir durum değildir. Milliyetçi hareket partisi olarak; Düzce kamuoyunun bilmesini isteriz ki Düzcesporumuzun ve yağmur çamur demeden kırmızı-şimşekleri destekleyen vefakar taraftarımızın her daim yanındayız. Ve bu vesile ile buradan tüm siyasi parti milletvekili adaylarına çağrıda bulunmak isterim; final müsabakasında tribünde ki yerimizi alıp tek yumruk Düzcespora destek vermeye davet ediyorum. En kötü bugün ise bugün de Düzcespor diyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
55 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
“ÖZLÜ, ÖZCAN VE ALBAYRAK’IN TEK GAYELERİ DÜZCE”
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
EĞİTİM
15 Kez Görüntülendi.
VETERİNER İŞLERİ TEKNİK PERSONELİ BİLGİLENDİRİLDİ