Kategoriler

SÖZ VERDİ

Düzcespor’un 2. Lige yükselmesi için önünde son bir viraj kaldı. 22 Mayıs’ta Balıkesir’de oynanacak olan 3. Lig Play-Off Final Karşılaşmasında takımına destek olmak isteyen Düzcespor taraftarına AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Avukat Ali Dilber’den bir jest geldi. Dilber, Balıkesir’e gitmek isteyenler için otobüs tutacağı sözünü verdi.

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Avukat Ali Dilber, 22 Mayıs Salı Günü Düzcespor’un 2. Lige yükselme maçı oynayacağı Bayrampaşa karşılaşması için Balıkesir’e gitmek isteyen taraftarlara ulaşım için otobüs sözü verdi.

Düzcespor, 2. Lige yükselecek takımın belirleneceği final müsabakasında Bayrampaşa Futbol Takımı ile karşı karşıya gelecek. Maç 22 Mayıs’ta Balıkesir Atatürk Stadyumunda oynanacak.

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Ali Dilber’de, Düzceli taraftarların maça gitmesi için ulaşım konusunda destek sözü verdi. Dilber, “Daha önce ki yıllarda olduğu gibi bu yılda Düzcespor’a desteğimiz tam oldu. Taraftarın bu tip maçlarda önemli rol oynadığını biliyoruz. Güçlü taraftar güçlü takım demek. Düzcemizin 50 yıllık çınarı Düzcespor’u yine üst liglerde görmek bizi gururlandırıyor. Bizde Balıkesir’e final maçını izlemeye gitmek isteyen taraftarlarımıza ulaşım konusunda elimizden gelen desteği sunacağız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
56 Kez Görüntülendi.
VALİMİZDEN BEKLENTİMİZ KAVİM MİLLİYETÇİLİĞİ BİTSİN DÜZCELİLİK YEŞERSİN
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE KAPANAN KÖY YOLU BIRAKILMADI
DÜZCE
95 Kez Görüntülendi.
İL ÖZEL İDARESİ’Nİ SARSAN VEFAT…
DÜZCE
52 Kez Görüntülendi.
“İNSANI YAŞATKİ DEVLET YAŞASIN ŞİARIYLA İNSAN ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”
SİYASET
71 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’NİN ALTYAPISI KÖKÜNDEN DEĞİŞECEK”
SİYASET
133 Kez Görüntülendi.
“BİZİM MESELEMİZ DÜZCE, GERİSİ TEFERRUAT’
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
İL GENELİNDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ASAYİŞ
123 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ KÜÇÜK KIZ İÇİN SEFERBER OLDU
SİYASET
46 Kez Görüntülendi.
“EMEKLİLERİMİZ ÇAY VE SİMİDE MAHKUM EDİLDİ”
SİYASET
15 Kez Görüntülendi.
DÜZCE TARİHİNDE BÖYLE VALİ UĞURLANMADI