Kategoriler

SÖZ VERDİ

Düzcespor’un 2. Lige yükselmesi için önünde son bir viraj kaldı. 22 Mayıs’ta Balıkesir’de oynanacak olan 3. Lig Play-Off Final Karşılaşmasında takımına destek olmak isteyen Düzcespor taraftarına AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Avukat Ali Dilber’den bir jest geldi. Dilber, Balıkesir’e gitmek isteyenler için otobüs tutacağı sözünü verdi.

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Avukat Ali Dilber, 22 Mayıs Salı Günü Düzcespor’un 2. Lige yükselme maçı oynayacağı Bayrampaşa karşılaşması için Balıkesir’e gitmek isteyen taraftarlara ulaşım için otobüs sözü verdi.

Düzcespor, 2. Lige yükselecek takımın belirleneceği final müsabakasında Bayrampaşa Futbol Takımı ile karşı karşıya gelecek. Maç 22 Mayıs’ta Balıkesir Atatürk Stadyumunda oynanacak.

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Ali Dilber’de, Düzceli taraftarların maça gitmesi için ulaşım konusunda destek sözü verdi. Dilber, “Daha önce ki yıllarda olduğu gibi bu yılda Düzcespor’a desteğimiz tam oldu. Taraftarın bu tip maçlarda önemli rol oynadığını biliyoruz. Güçlü taraftar güçlü takım demek. Düzcemizin 50 yıllık çınarı Düzcespor’u yine üst liglerde görmek bizi gururlandırıyor. Bizde Balıkesir’e final maçını izlemeye gitmek isteyen taraftarlarımıza ulaşım konusunda elimizden gelen desteği sunacağız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
25 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
41 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
56 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR