Kategoriler

1500 genç pedal çevirdi

Düzce'de, yaklaşık 1500 genç, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bisiklet kullandı. Anıtpark alanında yapılan bilgilendirmenin ardından hareket eden 1500 genç, 15 kilometre pedal çevirerek Melen Bölgesi'ne ulaştı.

Düzce'de, yaklaşık 1500 genç, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bisiklet kullandı. 

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Gençlik Haftası kutlama programı çerçevesinde bisikletçiler, Anıtpark alanında bir araya geldi.

Anıtpark alanında yapılan bilgilendirmenin ardından hareket eden 1500 genç, 15 kilometre pedal çevirerek Melen Bölgesi'ne ulaştı. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Feyzullah Dereci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gençlerin bisiklet kullanımı konusunda öncü olması gerektiğini ifade etti.

Farkındalık oluşturmak amacıyla bu yılki kutlamalara bisiklet turu ile başladıklarını kaydeden Dereci, "Gençlerimizden bu yönde bir öneri geldi, biz de hemen organizasyonu hazırladık. Çok güzel bir başlangıç oldu. Genç, yaşlı, kadın, erkek hep birlikte bisiklet kullanacağız, inşallah bu örnek olur." diye konuştu. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
73 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
23 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
31 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
122 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
26 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
131 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
63 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
77 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI