Kategoriler

SONUNDA BULUNDU

ÇORUM'da bir hafta içinde 5 gece geldiği Ulu Mezarlık'ta bir mezarın başında konuşup, ağlayan genç kızın evinde bulunduğu iddia edildi.


ÇORUM'da bir hafta içinde 5 gece geldiği Ulu Mezarlık'ta bir mezarın başında konuşup, ağlayan genç kızın evinde bulunduğu iddia edildi. İsmi açıklanmayan ve ruhsal sorunlar yaşadığı ileri sürülen kızın hastanede tedavi ettirildiği, ardından emniyetteki sorgusu sonrası yakınlarına teslim edildiği belirtildi.

MEZARLIKTA AĞLIYORDU
Çepni Mahallesi'ndeki Ulu Mezarlık görevlileri, 26 Nisan gecesi, siyah kıyafetli, ayağında kırmızı ayakkabıları olan bir genç kızın mezarlığa gelerek, Fatma Çiftçi'ye ait mezarın başında konuşup, ağladığını fark etti. Görevliler, 27, 28 ve 29 Nisan geceleri de genç kızı aynı mezarın başında ağlarken gördü.

SIRRA KADEM BASMIŞTI
Mezarının üzerine, 'Her gece oraya gelip neden ağlıyorsun, derdin ne? Yardımcı olalım, bize not bırak' yazılı not kağıdı bırakıldı. Gizemli kız, 1 Mayıs gecesi yeniden ortaya çıktı. Mezarın başına gelen genç kız, polisin elinden son anda kurtulup, sırra kadem bastı.

EVİNDE BULUNDU İDDİASI
Günlerce hem Çorum'dan hem de diğer illerden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği olayla ilgili çalışmalarını sürdüren polisin, gizemli kızı, mezarlık yakınlarındaki evinde bulduğu iddia edildi. Güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği belirlenen ancak ismi açıklanmayan kızın, ruhsal sorunları nedeniyle hastanede tedavi ettirildiği belirtildi. Kızın, ardından emniyete götürüldüğü ve ifadesi alındıktan sonra yakınlarına teslim edildiği öne sürüldü.

Genç kızın daha önceki günlerde de mezarlığa gidip ağladığı ve yakınlarının sık sık mezarlıktan alıp evine götürdüğü belirtildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
KAPALI ORTAMLARDAN GELEN TEHLİKEYE DİKKAT ÇEKTİ
DÜZCE
4 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YERLEŞKESİNDE RANT KOKUSU VAR
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
YER YER KUVVETLİ OLMASI BEKLENİYOR
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
“BU ÖZEL GÜNDEN ATATÜRK’E MİNNET VE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
YÜZLERCE İŞLETME DENETLENDİ, BİRÇOK İŞLETMEYE CEZA UYGULANDI
DÜZCE
134 Kez Görüntülendi.
SİYASETİN ÇETREFİLLİ İLİŞKİLERİ: GARAMANIN GOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
PEHLİVAN SEMPOZYUMA TÜM DÜZCE HALKINI DAVET ETTİ
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
31 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”