Kategoriler

DÜZCE HALKINA SÖZ VERDİ

24 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı olan Cüneyt Yılmaz Düzce’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başakşehir Belediyesinin Kurucu Meclis Üyelerinden olan ve 24 Haziran’da yapılacka olan .genel seçimlerde Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan Cüneyt Yılmaz basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yaptığı açıklamada önce yaptığı görevleri anlatan Yılmaz, ulaşılabilir bir vekil ve Düzce’nin ilerlemesi adına mücadele vereceğine söz verdi.

Yılmaz, “1967 Düzce doğumluyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Kabataş Erkek Lisesi, akabinde Yıldız Üniversitesi Matematik Bölüm ve Mali idareler ve Yerinde Yönetimler de yüksek lisans yaptım. 2002 yılında İBB Başkanı Mevlüt Uysal ile beraber Küçük Çekmece İlçe Kurucu Yönetim Kurulu Üyesiyim.  Orada çeşitli birimlerde belediye başkan yardımcılığı yaptım. 2008 senesinde yapılan kongrede aday olmadım. 2009 yılında Mevlüt Beyle beraber Başakşehir Belediyesin de kurucu ilçe meclis üyesi seçildim. Daha sonra meclis içerisinde yapılan seçimlerde Meclis Başkan Vekili ve Encümen Başkanlığı görevlerini yaptım 2014 senesine kadar. 2014 yılında Mevlüt Uysal Beyle birlikte Belediye Meclis Üyesi seçildim. Tekrardan Belediye Bakan Vekili görevlerini yerine getirdim. Geçen haftada meclis üyeliğinden istifa ettim. Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adayıyım” dedi.

Yılmaz, “Ümmetimizin ve milletimizin birleştirici gücü olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, hizmet bayrağını yere düşürmeden ileriye doğru taşımak için göreve talibim. Daha öncelerden meclis üyeliğim döneminde Düzce’nin çoğu ilçesine katkılarım olmuştur. Milletvekili olmam durumunda gelişmekte olan Düzce’nin  daha ileri gitmesi için mücadele vereceğime söz veriyorum. Ulaşılabilir bir vekil olacağıma söz veriyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
MAGAZİN
55 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
5 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ELDE EDİLEN GELİR KÜLTÜR MERKEZİ’NİN İNŞAATINDA KULLANILACAK