Kategoriler

ZABITAYI UMURSAMIYORLAR

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince İstanbul Caddesine bisiklet ve motosikletlerin girmemesi için başlatılan denetim uygulamaları kapsamında 10 motosiklet sürücüsüne toplamda 2 bin 600 lira idari para cezası kesilmişti. Anlaşılan Zabıtaların görevi erken bitmiş olacak ki yayalaştırılan cadde de değişen hiçbir şey olmamış.

İstanbul Caddesi üzerine park etmiş halde bekleyen zabıta aracı yanında vızır vızır geçen motosiklet ve bisikletlilere sesini çıkarmıyor, gerçeği çıkarsa da kimse umursamıyor. Düzce Belediyesi tarafından İstanbul Caddesine motosiklet ve bisikletlerin girmelerinin önünü kesmek adına cadde üzerinde uygulama yapılmış ve 10 motosiklet sürücüsüne toplamda 2 bin 600 lira para cezası kesilmişti. Ancak zabıtanın kesmiş olduğu cezalar pek işe yaramışa benzemiyor.

İstanbul Caddesi üzerine park etmiş halde bekleyen ve içerisinde zabıta müdürlüğü ekiplerinden kimsenin olmadığı aracın yanından vızır vızır bisiklet ve motosiklet geçti. Kesilen cezaları umursamayan bilinçsiz sürücüler ise hiç bir şey olmamış gibi yollarına devam ediyor.

Caddenin girişinde motosiklet ve bisikletin giremeyeceğine yönelik tabelaların asılmış olmasına karşın bunu umursamayan ve yayaların kullanım alanına girmekten kaçınmayan bisiklet ve motosikletliler yayaların yaralanmalarına neden olabilecek kazalara davetiye çıkarıyorlar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
“YENİ KANUNA GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
DÜZCE
50 Kez Görüntülendi.
“HER YER 70 TABELASI DOLMUŞ ZATEN”
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
44 FİRARİ YAKALANDI, YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
108 Kez Görüntülendi.
GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERMEK İÇİN KÖPRÜYE ÇIKTI
DÜZCE
100 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
SAĞLIK
24 Kez Görüntülendi.
UZMAN DOKTOR UYARDI “TELEFONLARINIZI MUTLAKA TEMİZLEYİN”
EKONOMİ
20 Kez Görüntülendi.
MÜSİAD GENEL BAŞKANI ÖZDEMİR: MÜSİAD BU SÜRECİN MERKEZİNDE BULUNUYOR