Kategoriler

Keşir ve Keskin, Referandum Çalışmalarına Başladı

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve İl Başkanı Hikmet Keskin, Spor Sokaktaki çay ocaklarını ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte çay içti, referandum ile ilgili çalışmalara başladı.

Nisan ayında yapılacak olan yeni anayasa referandumu için sahaya çıkan AK Parti’de vatandaşlara referandumda neden evet oyu verilmesi anlatılmaya başlandı. AK Parti Düzce Milletvekili, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ayşe Keşir ile Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Spor Sokaktaki çay ocaklarını ziyaret eden Keşir ve Keskin, vatandaşlarla hem çay içti hem de sohbet etti. Bir yandan vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve İl Başkanı Hikmet Keskin, bir yandan da referandum ile ilgili ilgili soru işaretlerini ortadan kaldırıyor.

Vatandaşların sorunlarını ve sorularını dinlediklerini kaydeden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Referandum sürecine giriyoruz. Bizler her daim vatandaşlarımızla iç içeyiz. Milletvekillerimiz de Ankara’daki çalışmalarının ardından ilimizde çalışmalara devam ediyorlar. Hemşehrilerimizin hem sorunlarını dinliyoruz hem de yeni anayasayı anlatıyoruz. Bundan sonra daha fazla kişiye ulaşarak referandumda neden evet oyu verilmesini anlatacağız” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ÖZEL HABER
5 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
16 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
4 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
ELDE EDİLEN GELİR KÜLTÜR MERKEZİ’NİN İNŞAATINDA KULLANILACAK
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN VE BAŞKAN ÖZLÜ YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ