Kategoriler

Aşçılar mutfak hünerlerini sergiledi

DÜZCE(İHA) – Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Düzce Profesyonel Aşçılar Derneği işbirliğiyle düzenlenen “Mutfak Sanatı Uygulamaları”...

DÜZCE(İHA) – Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Düzce Profesyonel Aşçılar Derneği işbirliğiyle düzenlenen “Mutfak Sanatı Uygulamaları” başlıklı etkinlik, Gölyaka Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

Bu yıl 42.si düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen programın açılışında konuşan Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, 15-22 Nisan Turizm Haftası kapsamında amaçlarının turizm bilincini oluşturmak ve farkındalık yaratmak olduğunu ifade etti. Düzce’nin kültür ve turizm potansiyellerini tanıtmak ve istihdama dönüştürmek istediklerini belirten Özcan Budak, programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Programda konuşan Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, ülkemizin turizmde en iyi hizmet veren 6. ülke olduğunu anımsatarak misafirperverliğimizin birinciliği hak ettiğine vurgu yaptı. Ülkemiz insanının, misafirleri en iyi yemek ve imkanlarla ağırladığını dile getiren Prof. Dr. İdris Şahin, katılımcılara teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Gölyaka Kaymakamı Adem Keleş, Gölyaka’nın turizm potansiyeli ve turizmi için Kaymakamlık ve Belediye’nin yatırım ve çalışmalarından bahsetti. Düzce’de turizm için planlama ve projelendirmelerin yapıldığını söyleyen Adem Keleş, artık yatırımcıları Düzce’ye beklediklerini sözlerine ekledi.

Düzce Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Serdar Kılıç ve Dernek üyeleri tarafından gerçekleştirilen söyleşi ve sonrasında yiyecek-içecek sanatı uygulamaları şeklinde devam eden etkinliğe katılan aşçıbaşıları, katılımcılardan gelen soruları yanıtlayarak mutfak sanatına ilişkin yeteneklerini sergiledi. Yiyecek içecek sanatına dair etkileyici bir uygulamalı gösteriye imza atan aşçılar, mutfaktaki hünerlerini konuşturdu. Gösteri sırasında yapılan lezzetli ürünler katılımcılara ikram edildi.

İlgi ve beğeniyle takip edilen etkinliğin sonunda, programa katılan aşçılara ve Düzce Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerinin profesyonel alanda uygulamalarını yapabilmeleri sürecinde destek olan kurumlara teşekkür belgeleri takdim edildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
29 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
19 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
25 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
20 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
47 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
86 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
58 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
52 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
62 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR