Kategoriler

DERS ALMAK İSTEYENLER...

Karaca Mahallesi Muhtarı Bahattin Gümüş anlamlı bir hareketin altına imza attı. Sosyal Paylaşım sitesi üzerinden başta mahalle sakinleri olmak üzere tüm Düzce, Türkiye hatta Dünya’ya ders verir şekilde bir paylaşımda bulunması takdir topladı.

Vatandaşların ortak kullanımı olan içme sularının karşılandı yağmur suyu kanalizasyon mazgallarına suyu zehirleyecek maddelerin atılmaması adına çağrıda bulunan Karaca Mahallesi Muhtarı Bahattin Gümüş kamuoyu tarafından takdir topladı. Sosyal Paylaşım Sitesi üzerinden “Karaca mahallesindeki yağmur suyu kanalizasyon mazgallarından içine boya artığı ve suyu zehirleyecek maddeler dökülmemesi rica olunur. Dökülen maddenin dereye gittiğini unutmayalım canlıları yok etmeyelimpaylaşımında bulundu.

Konu hakkında Malumat Haber’e değerlendirmelerde bulunan Gümüş, “ Yağmur suyu kanalizasyonlarına boya atıkları, deterjan atıkları, kimyasallar gibi atıkların yağmur suyu kanalizasyonlarına dökülememesi, kanalizasyonların dereye bağlandığı, insanların dışında derede yaşayan canlıların yok olmaması ve zarar görmemesi için Mahallem başta olmak üzere bütün vatandaşları konu hakkında hassas olmaya davet ediyorum. Bu topraklar bizim geleceğimiz. Geleceğimize, evlatlarımıza, sevdiklerimize, insanlığa ve tüm canlılara güzel ve temiz bir çevre bırakmamız gerektiğini düşünüyorum. Sosyal ortamdan yaptığım paylaşımın amacı da budur” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
65 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE