Kategoriler

BAŞKAN AY O PARKLA İLGİLİ DEDİĞİNİ YAPIYOR

Düzce Belediye Başkanlığına gelen talepler doğrultusunda İnönü Parkında başlatılan çalışmalar gelen gideni aratır sözünü hatırlattı. Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan hemen hemen bütün Belediye Başkanları İnönü Parkındaki ağaç keserek, budayarak bir çivi çakar oldu.

Düzce Belediyesi tarafından İnönü Parkının tamamen halka açılması yönünde yapılması planlanan çalışmaların startını belediye ekiplerince verildi. Ancak yapılan kaş yapalım derken göz çıkarmak olmuş. İnönü Parkının içerisini göremedikleri gerekçesi ile Düzce Çağdaş yaşamı Destekleme Derneği ve dernek binasında bulunan eşraf ile hane sakinlerinin talebi olduğu iddiasıyla başlatıldığı çalışmaların startı verildi.

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinde ilk olarak park çevresinde bulunan tel örgüler kaldırıldı ve akabinde planlanan çalışmalar başladı. Belediye ekipleri parkın çevresinde bulunan çam ağaçlarını kökünden sökerek başladı. Yıllardır ayakta bulunan bazı büyük çam ağaçlarının ise kesilerek yok edilmesi bu nasıl bir anlayış dedirtti.

Ağaçlar kesilmesine tepki çekilmemek amacıyla da uygulama yapılan alana toprak ile kapatıldığı gözlemlendi. Belediye Başkanı Dursun Ay konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada hiçbir ağacın kesilmeyeceğini, ağaçların kökünden sökülerek başka bir bölgeye nakledileceğini belirtmişti ancak yapılan açıklama ile uygulama arasında dağlar kadar fark olduğu ortada.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
55 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
“ÖZLÜ, ÖZCAN VE ALBAYRAK’IN TEK GAYELERİ DÜZCE”
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
EĞİTİM
15 Kez Görüntülendi.
VETERİNER İŞLERİ TEKNİK PERSONELİ BİLGİLENDİRİLDİ