Kategoriler

BAŞKAN AY O PARKLA İLGİLİ DEDİĞİNİ YAPIYOR

Düzce Belediye Başkanlığına gelen talepler doğrultusunda İnönü Parkında başlatılan çalışmalar gelen gideni aratır sözünü hatırlattı. Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan hemen hemen bütün Belediye Başkanları İnönü Parkındaki ağaç keserek, budayarak bir çivi çakar oldu.

Düzce Belediyesi tarafından İnönü Parkının tamamen halka açılması yönünde yapılması planlanan çalışmaların startını belediye ekiplerince verildi. Ancak yapılan kaş yapalım derken göz çıkarmak olmuş. İnönü Parkının içerisini göremedikleri gerekçesi ile Düzce Çağdaş yaşamı Destekleme Derneği ve dernek binasında bulunan eşraf ile hane sakinlerinin talebi olduğu iddiasıyla başlatıldığı çalışmaların startı verildi.

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinde ilk olarak park çevresinde bulunan tel örgüler kaldırıldı ve akabinde planlanan çalışmalar başladı. Belediye ekipleri parkın çevresinde bulunan çam ağaçlarını kökünden sökerek başladı. Yıllardır ayakta bulunan bazı büyük çam ağaçlarının ise kesilerek yok edilmesi bu nasıl bir anlayış dedirtti.

Ağaçlar kesilmesine tepki çekilmemek amacıyla da uygulama yapılan alana toprak ile kapatıldığı gözlemlendi. Belediye Başkanı Dursun Ay konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada hiçbir ağacın kesilmeyeceğini, ağaçların kökünden sökülerek başka bir bölgeye nakledileceğini belirtmişti ancak yapılan açıklama ile uygulama arasında dağlar kadar fark olduğu ortada.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN ÖZLÜ KENT MERKEZİNDE BAYRAK DAĞITTI
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
“YARI YARIYA OLMASI GEREKEN ATIK SU BEDELİ 3’TE 1 ORANINDAN DAHA AZ”
DÜZCE
75 Kez Görüntülendi.
VALİMİZDEN BEKLENTİMİZ KAVİM MİLLİYETÇİLİĞİ BİTSİN DÜZCELİLİK YEŞERSİN
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE KAPANAN KÖY YOLU BIRAKILMADI
DÜZCE
114 Kez Görüntülendi.
İL ÖZEL İDARESİ’Nİ SARSAN VEFAT…
DÜZCE
66 Kez Görüntülendi.
“İNSANI YAŞATKİ DEVLET YAŞASIN ŞİARIYLA İNSAN ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”
SİYASET
79 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’NİN ALTYAPISI KÖKÜNDEN DEĞİŞECEK”
SİYASET
139 Kez Görüntülendi.
“BİZİM MESELEMİZ DÜZCE, GERİSİ TEFERRUAT’
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
İL GENELİNDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ASAYİŞ
127 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ KÜÇÜK KIZ İÇİN SEFERBER OLDU