Kategoriler

YİNE İNÖNÜ PARKI YİNE AĞAÇ KESİMİ

Yeşil Düzce olarak adından söz ettiren şehrimizin bu özelliği yok olmaya yüz tutuyor. İddialara göre Düzce Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin talebi doğrultusunda İnönü Parkının içerisinde yer alan bazı ağaçların kesileceği yönünde çalışmalara başlanacağı öğrenildi.

Düzce  Belediyesi tarafından İnönü Parkı içerisinde bir takım çalışmalar başlayacak. Bu çalışmaların ise Düzce Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve dernek binasında yer alan iş yerleri sahipleriyle binada oturan vatandaşların talebi doğrultusunda yapılacağı yönünde açıklamalar yapıldı. 

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından İnönü Parkı içerisinde bir takım çalışmalar yapılacak. Gelen talepler doğrultusunda başlatılacak olan çalışmalar hakkında Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile iletişime geçerek konu hakkında bilgi verdi.

Başkan Dursun Ay yaptığı açıklamada İnönü Parkının içerisini vatandaşlar görsün diye böyle bir çalışma yapacaklarını belirtti.

Ay“İnönü parkı için vatandaş apartmanlardan ve işyerlerinden İnönü parkının içini göremediklerini bizlere bildirdi. Biz de park bahçeler müdürlüğü olarak orada bir çalışma başlatıyoruz. Mevcut ağaçları 4- 5 metre mesafeyle sökeceğiz. Sökülen ağaçları başka yerlere nakletmek için çalışma başlatacağız. Ayni çalışmayı Avni Akyol Parkı’nda da bu çalışmaları yapıyoruz. Buradan sökülen ağaçları uygun yerlere taşıyacağız. Vatandaş parkın içini görebilsin önünde duvar olmasını istedik” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
67 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE