Kategoriler

MAHALLENİN GİRİŞİ YOK

Düzce şehir merkezi ile Koçyazı Mahallesini ikiye bölen E-5 karayolu üzerine alt geçit yapılması planlanıyor. Karayolları tarafından yapılacak olan alt geçidin proje aşamasının tamamlanmasının ardından çalışmalara başlanacak.

20 bini aşan nüfusu ile Düzce’nin en kalabalık mahallerinden biri olan Koçyazı Mahallesi’nin girişi yok. E-5 Karayolunun şehir merkezi ile ikiye böldüğü mahalleye yapılmak istenen alt geçidin tamamlanmasının ardından Çoban ve Kervan mevkilerinde meydana gelen trafik yoğunluğunun azaltılması amaçlanıyor. 

Proje ilk olarak 2016 yılında Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanıyordu. Yapılan fizibilite çalışmalarının ardından Karayolları Müdürlüğüne devredilen alt geçidin proje aşamasında olduğu öğrenildi.

Konu ile ilgili olarak Koçyazı Mahallesi Muhtarı İsmet Mısır yapılmak istenen alt geçidin mahallesi adına büyük önem arz ettiğini belirterek değerlendirmelerde bulundu. Mısır, “ Düzce’nin en kalabalık mahallelerinden biri biziz. Sürekli olarak göç alıyoruz ve nüfus yoğunluğumuz her geçen gün artıyor buna karşılık mahallemizin bir girişi yok. Mahalleye gelmek isteyenler ya Karaca Mahallesinden ya da kervan mevkiinden dolaşmak zorunda kalıyorlar. Yapılması planlanan alt geçit bizim için büyük önem arz ediyor” şeklinde konuştu.

İlk olarak Düzce Belediyesi tarafından yapılması planlanan alt geçitte araç yolu, yaya yolu ve bisiklet yollarının yapılacağı belirtilmişti. Alt geçidin yapılması planlanan alanda yer alan üst geçidin kullanışlı olmaması nedeniyle de yıkılmasının planlandığı öğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ÖZEL HABER
6 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
17 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
5 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ELDE EDİLEN GELİR KÜLTÜR MERKEZİ’NİN İNŞAATINDA KULLANILACAK
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN VE BAŞKAN ÖZLÜ YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ