Kategoriler

Düzce Kültür Fen Lisesi öğrencileri Çanakkale ruhunu sokağa yansıttı

DÜZCE(İHA) – Düzce Kültür Fen Lisesi öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla çok anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Fevzi Çakmak Mahallesi eski Bolu Caddesinde koridor oluşturan öğrenciler sürücülere...

DÜZCE(İHA) – Düzce Kültür Fen Lisesi öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla çok anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Fevzi Çakmak Mahallesi eski Bolu Caddesinde koridor oluşturan öğrenciler sürücülere asker aşı ikram ettiler.

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü dolayısıyla Kültür Eğitim Kurumları Fen Lisesi’nde özel bir etkinlik düzenlendi.

Fevzi Çakmak mahallesinde eğitim veren okulun öğrencileri, okulun hemen önünde caddede koridor oluşturarak sürücülere asker aşı ikramında bulundular.

Etkinlik hakkında bilgi veren Kültür Eğitim Kurumları Genel Müdürü Birol Güney, bu anlamlı günü sokağa taşımak ve vatandaşa da hissettirmek amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Öğrenciler yaptıkları koridorla, ellerinde pankartlar ve figürlerle Çanakkale Zaferini anlatırken, koridordan geçen sürücüler de korna çalak onlara destek verdiler.

Okul önüne stant kuran öğrenciler, sürücülere Çanakkale savaşında askerlerimizin yediği buğday aşı ve hoşaf ikram ettiler.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
140 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE NE KATACAKSINIZ ONU SÖYLEYİN
EKONOMİ
26 Kez Görüntülendi.
HEM ALAN HEM DE SATAN MEMNUN
SPOR
24 Kez Görüntülendi.
MUHTEŞEM PERFORMANS İLE ŞAMPİYON OLDULAR
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİNİ GÖZALTINA ALDI
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
24 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
20 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
47 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ