Kategoriler

AKÇAKOCA DA İL BAŞKANINI DİNLEMİYORLAR

Ak parti il Başkanı Hikmet Keskinin Ticaret Odası seçimlerine müdahil olmuyoruz beyanı Akçakoca Ak parti teşkilatı tarafından duymazlıktan gelindi.

İl başkanının açıklamasına rağmen İlçe Başkanı Dergah Akça şirket ortağı Oktay tezeli Ticaret odasının yönetimine dahil etmek için aday gösterip destek turlarına başladığı iddia edildi.

Ak partinin yönetim kurulunda Bulunan Ziya Denizgez Ticaret odası yönetimine girmek için bağlı bulunduğu gurupta seçim çalışmalarını ak partili olarak başlattı.

Ak partiden Belediye başkan Aday Adayı olan oğlu Hakan Solak ın Ticaret odası seçimlerinde yönetimde yer alması için Erol Solak ın da seçim çalışmalarına aynı ekiple başlayıp etkili olabileceği guruplarda çalışmalara başladı. Ak parti yönetiminde bulunan Gökhan Solak ın da kardeşinin TSO yönetimine girmesi için parti kimliğiyle çalışma yaptığı öğrenildi.

Ak partili yönetimin Mehmet Pazvant lehinde çalışma yaptıkları öğrenildi.

Öte Yandan Belediye Başkaını Cüneyt yemenicinin de mevcut başkan Mehmet Pazvantın ekibinin devam etmesi için kamu kudretiyle mobig yaptığı iddiaları Akçakoca Kamuoyunda tepkilere sebep oldu.

İL BAŞKANI HİKMET KESKİN NE DEMİŞTİ

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Son zamanlarda yaklaşmakta olan Ticaret Odası seçimleri nedeniyle farklı ortamlarda AK Parti İl Başkanı olarak şahsımı seçimlerde sanki tarafmış gibi gösterme gayretleri görüyor ve üzülerek izliyorum. Seçimlerin gündeme geldiği her ortamda ben ve arkadaşlarım oda seçimlerinin tarafı olmadığımızı anlatmamıza rağmen, ısrarla AK Parti'yi tarafmış gibi göstermeye çalışıyorlar. Bu nedenle bu konudaki görüşlerimizi bir kez daha ve bütün Düzce kamuoyu ile paylaşma gereği duydum” dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ 2015 yılından itibaren milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımız ile birlikte ilimize en iyi hizmeti yapmak için çaba sarfediyor, Ankara’da temaslarımızla birçok yatırımı getirmiş bulunuyoruz. Düzce’miz için önemli kurumlardan biri olan Ticaret ve Sanayi Odası da özellikle yatırımların gelmesinde ve devam etmesinde başat görevi vardır. İşadamlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın ve bizlerin tek gayesi ilimizin gelir ve refah seviyesini yükseltmektir. Bu gaye çerçevesinde, TSO’nun seçimlerinin demokratik bir ortamda, en çok ve en iyi hizmeti verebilecek işadamlarımızdan oluşması tek isteğimizdir. Dolayısıyla, tek amacı hizmet etmek olan şahsım ve tüm AK Parti Düzce ailesinin bu seçimlere müdahil olması söz konusu değildir ve bundan sonra da olmayacaktır” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

hakan kapar 8 Yıl Önce

Guldurmeyin beni

Daha Fazla Haber
SAĞLIK
21 Kez Görüntülendi.
YILMAZ’DAN SAĞLIK 112 ACİL SAĞLIK PERSONELİNE TEŞEKKÜR
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
“AİLE YAPIMIZI DESTEKLEYECEK ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ”
AKÇAKOCA
15 Kez Görüntülendi.
“ESKİ KARTLARDAKİ BAKİYELER YENİ KARTLARA AKTARILACAK”
EKONOMİ
29 Kez Görüntülendi.
AKARYAKITA YAPILACAK ZAM MİKTARI BELLİ OLDU
DÜZCE
44 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE ÇOK ŞANSLI BİR İL”
SAĞLIK
16 Kez Görüntülendi.
GÜRLER: “BAĞIMLILIKLA HER TÜRLÜ MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”
DÜZCE
50 Kez Görüntülendi.
“CEDİDİYE CAMİMİZİN MİNARELERİ ŞEHRİMİZİN KALBİNDE GÖRKEMİYLE GÖZ DOLDURUYOR”
EKONOMİ
71 Kez Görüntülendi.
TÜRKİYE’DE ÇIKAN MAZOTUN BİZ BİR KURUŞ FAYDASI YOK”
DÜZCE
26 Kez Görüntülendi.
HAVA SICAKLIKLARI ARTIYOR
DÜZCE
40 Kez Görüntülendi.
POSTOĞLU: “HEMŞİN KÖYÜMÜZÜN MÜZESİNİ YAKIN ZAMANDA TAMAMLAYACAĞIZ”