Kategoriler

Hasret vuslata dönüştü

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti’nin Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 979 gün sonra partiye yeniden üye olması üzere mesaj yayınladı.

AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin kabul edilmesi ile partiye üye olmasının önünün açılması ile yeniden AK Parti’ye üye oldu. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “14 Ağustos 2001 yılında çıktığımız bu kutlu davanın kurucusu ve Lider’i Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 33 ay sonra yeniden partimize üye olması, hasretin vuslata dönüşmesidir. 16 yıl önce sadece Türkiye’nin değil tüm dünyadaki mazlumların savunucu olan Recep Tayyip Erdoğan, her geçen gün uygulamaları ve yaptıkları ile bir dünya Lider’i olmuştur. Hizmet aşkı ile yanan ve tüm teşkilatlarına bu aşkı aşılayan Lider’imizin kurucusu olduğu partiye, yuvasına geri dönmesini sevgi, saygı ve mutlulukla karşılıyorum.

Milletin partisi şiarı ile yola çıkan Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden yürümeye ant içmiş teşkilat olarak bundan sonraki süreçte Lider’imiz ile omuz omuz yürümekten dolayı kıvanç ve onur duyuyorum” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
MAGAZİN
55 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
5 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ELDE EDİLEN GELİR KÜLTÜR MERKEZİ’NİN İNŞAATINDA KULLANILACAK