Kategoriler

Düzce Üniversitesi ve Düzce Teknopark’tan İnovaLİG başarısı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen İnovaLİG 2017’de, Düzce Üniversitesi ve Düzce Teknopark, İnovasyon ’Organizasyonu ve Kültürü’ kategorisinde üstün başarı sertifikası almaya hak kazandı.Şirketlerin ve kurumların...

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen İnovaLİG 2017’de, Düzce Üniversitesi ve Düzce Teknopark, İnovasyon ’Organizasyonu ve Kültürü’ kategorisinde üstün başarı sertifikası almaya hak kazandı.

Şirketlerin ve kurumların uzun soluklu bir başvuru ve değerlendirme sürecine dahil olduğu programa bu yıl, 971 şirket başvuruda bulundu. Şirket ve kurumlar; “İnovasyon Stratejisi”, “İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü”, “İnovasyon Döngüsü”, “İnovasyon Kaynakları” ve “İnovasyon Sonuçları” kategorilerinde yarıştı.

Başvuru ve değerlendirmeler sonucunda; İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü kategorisinde, Düzce Üniversitesi 16., Düzce Teknopark da 32. olarak üstün başarı sertifikası ile ödüllendirildi.

Şirketleri ve kurumları inovasyon yetkinliklerine göre değerlendiren ve inovasyon kültürünün geliştirilmesini hedefleyen İnovaLİG’de; Avrupa’da 17 ülkede uygulanan ve IMP3rove Academy’nin yürüttüğü IMP3rove metodolojisiyle değerlendirme yapılıyor. İnovaLİG’e katılan firmalar hem Türkiye, hem de Avrupa standartlarında inovasyon karnelerini elde ediyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ÖZEL HABER
5 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
16 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
5 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ELDE EDİLEN GELİR KÜLTÜR MERKEZİ’NİN İNŞAATINDA KULLANILACAK
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN VE BAŞKAN ÖZLÜ YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ