Kategoriler

Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Referandum çalışmaları kapsamında 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Düzce’deki sağlık kuruluşlarına ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Ana Kademe İl Başkanları ile birlikte Düzce’deki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. İlk olarak Düzce Atatürk Devlet Hastanesini ziyaret eden Keskin, Devlet Başhekim Ahmet Zengin ile görüşerek hastanenin eksiklikleri hakkında bilgi aldı ve en kısa sürede bitirilmesini istedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve beraberindeki heyet ardından Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine geçerek Başhekim Savaş Akça ile görüştü. Keskin, ardından Oray Diyaliz’e geçerek Orhan Aydın ile görüşerek Düzce’ye ve bölgeye yaptığı sağlık yatırımlarından dolayı teşekkür etti.

Ardından Düzce Hayri Sivrikaya Hastanesine geçen Keskin ve beraberindeki heyet, Servet Sivrikaya ile kurum hakkında görüştü. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirmek istediklerini belirterek, “ Düzce’de sağlık alanında büyük bir atılım içerisindeyiz. Devlet Hastanemizi açtık. Daha da genişletmek istiyoruz. Rehabilitasyon Merkezini kuracağız. Özel hastanelerimiz var. Sağlık kuruluşlarının sorunlarını biliyoruz ve bu sorunları da aşacağız. 17 Nisan tarihinden itibaren özellikle bürokrasi alanında daha etkili bir çalışma ortamı olacaktır. Tüm sağlık çalışanlarının bu özel gününü kutluyorum” ifadelerinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’e Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
46 Kez Görüntülendi.
SİYASETİN ÇETREFİLLİ İLİŞKİLERİ: GARAMANIN GOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
DÜZCE
16 Kez Görüntülendi.
PEHLİVAN SEMPOZYUMA TÜM DÜZCE HALKINI DAVET ETTİ
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
26 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
“YENİ KANUNA GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
DÜZCE
50 Kez Görüntülendi.
“HER YER 70 TABELASI DOLMUŞ ZATEN”
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
44 FİRARİ YAKALANDI, YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
108 Kez Görüntülendi.
GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERMEK İÇİN KÖPRÜYE ÇIKTI
DÜZCE
101 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN