Kategoriler

Başkan Ay, Kızılay haftasını kutladı

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Ay yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Ülkemizin en önemli yardım kurumu olan Kızılay, insanoğlunu yücelten yardım konusunda, halkımızın duyarlılığın artmasına katkıda bulunan en önemli çatıdır. Türk Kızılay’ı din, dil, soy ayrımı yapmadan savaş ve doğal afetler sonrasında bütün insani ihtiyaçları karşılamaya çalışan, çıkar gözetmeksizin her şartta tüm insanlığın yardımına koşan dünyanın en köklü ve güçlü yardım teşkilatlarından biridir. Ülkemiz adına ulvi görevi üstlenen ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Kızılay’ın değerli yönetici ve çalışanları ile hayırsever vatandaşlarımızın Kızılay Haftası’nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım”
Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
5 Kez Görüntülendi.
İKTİDAR PARTİSİ AK PARTİ DÜZCE’DE BAYRAMLAŞAMADI
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS OKUL İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
DÜZCE
16 Kez Görüntülendi.
OKULLARDA SAĞLIK EĞİTİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
ÖZEL HABER
20 Kez Görüntülendi.
YARIN SICAKLIKLARIN ZİRVE YAPMASI BEKLENİYOR
SİYASET
15 Kez Görüntülendi.
“ŞEHİT LİDERİMİZ YAZICIOĞLU’NUN FAİLLERİ HALA DAHA BULUNAMADI”
DÜZCE
106 Kez Görüntülendi.
İKTİDAR PARTİSİ AK PARTİ DÜZCE’DE BAYRAMLAŞAMADI
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
MAHALLE SAKİNİ BÖYLE İSYAN ETTİ: İNSANLIĞA SIĞMAYAN GÖRÜNTÜ
DÜZCE
65 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE İÇİN KAZANÇ OLAN BİR İSMİ KÜLFETE ÇEVİRMEYE ÇALIŞIYORLAR”
DÜZCE
23 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
DÜZCE
74 Kez Görüntülendi.
“BİNLERCE YILLIK KÖKLÜ BİR GELENEĞİN SEMBOLÜ”