Kategoriler

DÜZCENİN ALANINDAKİ TEK MARKASI HAMSİ AÇILDI.

Balık restaurantının yanında illa et isimli ızgara ve kebap evi seçeneğini de ekleyen Hamsi-illa et restaurantının açılışı gerçekleştirildi.

Hacıyusuflar Mahallesindeki Açılışına, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ve Yönetim Kurulu üyeleri, DESKOP Başkanı Ertan Taşlı, Kurum idare amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Hamsi-illa et restaurantının İşletme Sahibi Ali Çubukcu, yaptığı açıklamada, “Bu bölgede yaklaşık 6 ay bir çalışma yaptık ve açılış yakma istedik. Burası 2.5 dönüm olmak üzere, bir hamsi ve et restaurantının yanında cafetarya ve bir butik otel yaptık. Bu hizmeti verebilmek için ciddi bir çalışma yaptık.Belediye Başkanı ve diğer kurum müdürleri bizlere destek oldular. Bu destek ile iyi bir hizmet yaptığımıza inanıyorum. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum.” Dedi

İLÇEMİZİ TÜRKİYE’YE TANITIYOR

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’de, "Ankara ve İstanbul’da ki yatırımları ile birlikte hakikaten ilçemizde turizm yatırımları hizmet ve yemek sektöründe ilkleri yapıyor. Bu nedenle kendisini tebrik ediyorum. Açtığı günden beri eskizsiz bir şekilde hizmet vermeye gayret ediyor. Buraya taşınması da biliyorsunuz kentsel dönüşüm çalışması nedeniyle eski yerinden buraya geldi. Kendisi çok da büyük bir rakam harcadı buraya. Yaklaşık 2 milyonun üzerinde bir harcama yaptı. İnşallah hayırlı bol bereketli olur. Burada yaptığı hizmet tanıtım noktasında da önemli.Kendisini tekrardan teşekkür ediyorum.” Dedi.

Konuşmalarının ardından kurdele kesimi yapılıp adaklı koç kesimi yapıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
MAGAZİN
58 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ELDE EDİLEN GELİR KÜLTÜR MERKEZİ’NİN İNŞAATINDA KULLANILACAK