Kategoriler

Baro Başkanı Azade Ay, Cumhuriyet Bayramını kutladı

DÜZCE(İHA) – Düzce Baro Başkanı Av. Azade Ay, “Türkiye Cumhuriyetini kurmak, iç ve dış saldırılara karşı korumak için canlarını vermiş olan tüm kahramanlarımızı saygı ile anıyorum” dedi.Baro Başkanı Azade Ay, 29 Ekim Cumhuriyet...

DÜZCE(İHA) – Düzce Baro Başkanı Av. Azade Ay, “Türkiye Cumhuriyetini kurmak, iç ve dış saldırılara karşı korumak için canlarını vermiş olan tüm kahramanlarımızı saygı ile anıyorum” dedi.

Baro Başkanı Azade Ay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını nedeniyle yayınladığı mesajında “94 yıl önce ‘Efendiler; yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz’ sözü ile Türk Milletini ateşleyen, çağdaş milletler ailesinin eşit bir ferdi yapmaya amaçlayan bir büyük devrimin omurgası olan Cumhuriyeti ilan ederek Türkiye Cumhuriyetini demokratik bir hukuk devleti olması ideali ile kuran ve Türk Milleti için çağdaş uygarlık düzeyinin de üzerinde bir noktaya erişme hedefi koyan Mustafa Kemal Atatürk ile O’ nun kadın-erkek tüm dava arkadaşlarını Türkiye Cumhuriyetini kurmak, iç ve dış saldırılara karşı korumak için canlarını vermiş olan tüm kahramanlarımızı saygı ile anıyor. Cumhuriyetimizin kazanımlarından bir an için ödün vermeksizin Yüce Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün açtığı bu yolda ilerleyeceğimize söz veriyor, yurttaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını Düzce Barosu adına kutluyorum.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
ÖZEL HABER
6 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
17 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
5 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ELDE EDİLEN GELİR KÜLTÜR MERKEZİ’NİN İNŞAATINDA KULLANILACAK
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN VE BAŞKAN ÖZLÜ YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ