Kategoriler

'32 YILDIR ŞEHRİN GÖZÜ, KULAĞI VE SESİ'

Düzce’nin ilk televizyon kanalı olan Öncü TV, tam 32 yıldır şehrimizin nabzını tutmaya devam ediyor. Öncü TV’nin 32’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajları da ardı ardına yayımlandı.

1994 yılının 21 Şubat'ında Düzce’nin ilk yerel televizyonu olarak Çamköy'de bir villada kurulan Öncü Televizyonu, izleyicilerinden aldığı güç ve güvenle 32’inci yaşına girmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

Öncü TV’nin 32’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk kutlama mesajı yayımlarken, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ise, çiçek göndererek Öncü Medya ailesinin bu mutlu gününe ortak oldu.

Başkan Özlü: “Düzce’nin önemli medya kuruluşu”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü yayımladığı mesajında Öncü Televizyonunun Düzce’nin ilklerinden olduğunun altını çizerek, “21 Şubat 1994 tarihinde kurulan ve Düzce’mizin ilk yerel basın sektörüne yeni bir soluk getiren Öncü RTV, şehrimizin ilklerinden birini gerçekleştirerek önemli bir medya kuruluşlarından olmuştur. Bugüne kadar yerelden ulusala ülkemizin gündemine gelen konuları farklı yorumlayarak değerlendiren Öncü RTV nezdinde; sizi ve bünyenizde çalışan emekçi kardeşlerimi kutluyor, kuruluşunuzun aynı istikrar, başarı ile yayın hayatına devam etmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Öztürk: “Öncü; şehrin sesi, gözü ve hafızası oldu”

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ise yayımladığı mesajında Öncü Televizyonunun Düzce’nin sesi, gözü ve hafızası olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi:

“1994’ten bu yana kimi zaman bir gelişmenin ilk haberiyle, kimi zaman bir hemşehrimizin hikâyesiyle evlerimize misafir olan Öncü TV; şehrin sesi, gözü ve hafızası oldu. Şehrimizin sosyal hayatından kültürel zenginliğine, ekonomik gelişiminden günlük yaşamına kadar nice ana tanıklık ederek hepimizin ortak değerlerinden biri haline geldi. Bu anlamlı yıldönümünde Türkseven Medya Grubu’nu ve geçmişten bugüne emeği geçen tüm Öncü RTV çalışanlarını tebrik ediyor, tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışıyla nice başarılı yıllar diliyorum.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
DÜZCE BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADI
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
“SOSYAL YAŞAM CANLANDIRILMALI”
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
'32 YILDIR ŞEHRİN GÖZÜ, KULAĞI VE SESİ'
EKONOMİ
47 Kez Görüntülendi.
SON ZAMANLARIN YÜKSEK ZAMMI KAPIDA
DÜZCE
40 Kez Görüntülendi.
İFTARA YETİŞEMEYEN VATANDAŞLARA İKRAMDA BULUNULDU
DÜZCE
17 Kez Görüntülendi.
“MESELE DÜZCE İSE GERİSİ TEFERRUATTIR”
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
YAĞIŞLAR GERİ DÖNÜYOR
DÜZCE
84 Kez Görüntülendi.
ÜNSAL’DAN TÜM SEVENLERİNE: İYİ Kİ VARSINIZ, HAYIRLI RAMAZANLAR…
EKONOMİ
22 Kez Görüntülendi.
“PARANIN BİR KIYMETİ KALMADI”
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
ESNAF DÖRT GÖZLE BAŞLAYACAK ÇALIŞMALARI BEKLİYOR