Kategoriler

İFTARA YETİŞEMEYEN VATANDAŞLARA İKRAMDA BULUNULDU

Kızılay Düzce Şubesi tarafından Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak ve iftara evine yetişemeyen vatandaşların yanında olmak amacıyla şehir genelinde sıcak çorba, su ve pide ikramında bulunuldu.

Kızılay Düzce Şubesi, ramazan ayında da dar gelirli ailelerin yanında yer almaya devam ediyor. Kızılay Düzce Şube Başkanlığı tarafından, il merkezinde  yoğun durak noktalarında ve ana güzergâhlarda  iş çıkışı evine ulaşmaya çalışan, trafikte kalan ya da otobüs bekleyen vatandaşlara iftar sofralarına bir nebze katkı sağlandı.

Özellikle toplu taşıma duraklarında yapılan ikramlar, vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kızılay Düzce Şubesi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhunu sahaya yansıtan bu çalışma ile birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden biri daha yaşandı. Kızılay olarak, yalnızca ihtiyaç sahiplerinin değil; yolda, işte, durakta olan her vatandaşımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Gönüllülerimizin özverili çalışmalarıyla gerçekleştirilen bu organizasyon, Ramazan ayı boyunca belirlenen noktalarda sürecektir. Bu anlamlı ikramların gerçekleşmesine katkı sağlayan kıymetli bağışçılarımıza şükranlarımızı sunuyor, destekleriyle daha fazla gönüle ulaşmamıza vesile oldukları için teşekkür ediyoruz. Kızılay Düzce İl Merkezi Başkanlığı olarak, paylaşmanın bereketini büyütmeye ve Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
36 Kez Görüntülendi.
İFTARA YETİŞEMEYEN VATANDAŞLARA İKRAMDA BULUNULDU
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
“MESELE DÜZCE İSE GERİSİ TEFERRUATTIR”
DÜZCE
42 Kez Görüntülendi.
YAĞIŞLAR GERİ DÖNÜYOR
DÜZCE
80 Kez Görüntülendi.
ÜNSAL’DAN TÜM SEVENLERİNE: İYİ Kİ VARSINIZ, HAYIRLI RAMAZANLAR…
EKONOMİ
20 Kez Görüntülendi.
“PARANIN BİR KIYMETİ KALMADI”
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
ESNAF DÖRT GÖZLE BAŞLAYACAK ÇALIŞMALARI BEKLİYOR
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
KOCAOĞLU: SORUNUN ÖNÜMÜZDEKİ SENE ÇÖZÜLMESİNİ BEKLİYORUZ”
DÜZCE
388 Kez Görüntülendi.
SAATTEKİ HIZININ YER YER 80 KM’YE ÇIKMASI BEKLENİYOR
DÜZCE
874 Kez Görüntülendi.
MUHTAR ATAY SEN ÇOK HAKLISIN
DÜZCE
40 Kez Görüntülendi.
“TAVUK ETİNİ DAHA PAHALIYA YİYEBİLİRİZ”