Kategoriler

YAŞADIĞI EVDE YAKINLARI TARAFINDAN ÖLÜ BULUNDU

Yığılca ilçesinde, kendisinden haber alınamayan bir kişi, yakınları tarafından evinde ölü bulundu. Polis ekipleri, şüpheli ölüm ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olay dün gece saatlerinde Yığılca Merkeze bağlı Menekşe Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 50 yaşındaki Bekir Erdoğan’dan uzun süre haber alamayan yakınları, kontrol için yaşadığı adrese gitti.

Talihsiz adamı yerde hareketsiz yatarken bulan yakınları, durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Erdoğan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri olayın cinayet mi, yoksa normal ölüm mü olduğunu belirlemek için geniş çaplı soruşturma başlatırken, Erdoğan’ın cenazesi savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Yığılca Belediyesi’ne ait cenaze nakil aracı ile Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü.

Savcının talimatıyla olay ile ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AKÇAKOCA
8 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN ALBAYRAK’TAN MANSUR YAVAŞ’A TEŞEKKÜR
SİYASET
36 Kez Görüntülendi.
“BİZ TEŞKİLAT OLARAK BU İŞİN PEŞİNE DÜŞECEĞİZ”
ASAYİŞ
20 Kez Görüntülendi.
YAŞADIĞI EVDE YAKINLARI TARAFINDAN ÖLÜ BULUNDU
ASAYİŞ
42 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI
SİYASET
227 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE MENFAAT İÇİN GELDİLER HİZMET İÇİN DEĞİL!
DÜZCE
44 Kez Görüntülendi.
ADI OTOBAN TABELASINDA YAZMALI, LİMAN BAŞKANLIĞI KURULMALI
DÜZCE
19 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN GELECEĞİ: GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ
DÜZCE
40 Kez Görüntülendi.
GÖZALTINA ALINAN 3 ŞAHISTAN 2’Sİ TUTUKLANDI
DÜZCE
61 Kez Görüntülendi.
UZMANLAR TAHMİNLERİNİ AÇIKLADI