Kategoriler

VATANDAŞLAR KAYNAŞLI BELEDİYESİNDEN YARDIM İSTEDİ…

Düzce Bahçeşehir bölgesinde Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından toplanmayan çöplere vatandaşlar isyan etti. Konuyu tiye alan bölge sakinleri, “Düzce Belediyesi grevde olduğu için çöplerimiz alınmıyor. Kaynaşlı Belediyesi’nden yardım bekliyoruz” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün “Temiz Şehir Düzce” mottosu ile başlattığı temizlik seferberliğini gölgeye düşüren haber bu kez Bahçeşehir bölgesi Yeşiltepe Mahallesi’nden geldi.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alınmayan çöpler nedeniyle tüm çöp konteynırları dolup taştı. Çöplerini atacak yer bulamayan mahalle sakinleri, duruma büyük tepki gösterdi.

Seslerini duyurabilmek için ilgili şikayetlerini 0 542 767 18 81 numaralı Öncü Haber WhatsApp ihbar hattına yapan mahalle sakinleri, durumu “Düzce Belediyesi grevde olduğu için çöplerimiz alınmıyor. Kaynaşlı Belediyesi’nden yardım bekliyoruz” diyerek esprili bir dille yorumladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
209 Kez Görüntülendi.
FARUK ÖZLÜ’YE YAPIŞAN KENELER ARTIK YETER!
DÜZCE
83 Kez Görüntülendi.
İHLAS HABER AJANSI 33. YAŞINI KUTLUYOR
DÜZCE
39 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN ÖZLÜ KÜTÜPHANENİN İNŞAATINI ÜSTLENEN İŞ İNSANINA TEŞEKKÜR ETTİ
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ TÜM AİLELER DAVET EDİLDİ
DÜZCE
41 Kez Görüntülendi.
VATANDAŞLAR KAYNAŞLI BELEDİYESİNDEN YARDIM İSTEDİ…
DÜZCE
129 Kez Görüntülendi.
KAZADA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
ASAYİŞ
323 Kez Görüntülendi.
KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
DÜZCE
121 Kez Görüntülendi.
İKİ BAŞKANA HODRİ MEYDAN! GELİN ÖNCÜ'DE KONUŞUN, KİM HAKLI YIĞILCALI KARAR VERSİN...
ASAYİŞ
291 Kez Görüntülendi.
YAKINLARI TARAFINDAN İPLE ASILI HALDE BULUNDU
EKONOMİ
111 Kez Görüntülendi.
O ALTINLARIN ALIM – SATIMI YASAKLANDI