Kategoriler

65 BİN TL’LİK MOTOSİKLETİN GELİRİNİ BEBEKLERİN MAMA İHTİYACI İÇİN BAĞIŞLAYACAK

Siyonist İsrail’in tüm dünyanın gözü önünde soykırıma varan insanlık dışı saldırılarına maruz kalan mazlum Gazze halkına tüm Türkiye’den olduğu gibi Düzce’den de yardımlar gitmeye devam ediyor. Düzce’de Motolux isimli motosiklet bayisi bulunan AK Parti Düzce Belediye Meclis Üyesi ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özdemir, 65 bin TL’lik scooter motosikletin satışından elde edilecek geliri, Gazeli bebeklerin mama ihtiyacı olarak gönderecek.

Katil İsrail ordusunun Filistinli Müslümanlara karşı yaptığı soykırımda, binlerce masum insan hayatını kaybetti, binlerce kişi yaralandı ve binlerce Müslüman yerlerinden edildi. Gözü dönmüş Siyonist İsrail’in tüm dünyanın gözü önünde yaptığı bu vahşetten ise en çok çocuklar etkilendi.

Açlık ve susuzlukla karşı karşıya kalan binlerce çocuğun mama ihtiyaçlarını karşılamak için Türkiye’deki Sivil Toplum Örgütleri, yardım kampanyası başlattı.

İHH Düzce temsilciliği de, temel gıda malzemelerine ulaşmakta büyük zorluk yaşayan Gazelli bebeklerin mama ihtiyaçlarını karşılamak için Düzceli esnafların kapısını çalıyor.

Bu kapsamda AK Parti Düzce Belediye Meclis Üyesi ve MÜSİAD Düzce Yönetim Kurulu Üyesi Motolux isimli mağazanın sahibi iş insanı Ahmet Özdemir’i ziyaret eden İHH Düzce Şubesi yetkilileri, kendisinden Gazelli bebekler için yardım talebinde bulundu.

Bunun üzerine Özdemir, mağazada bulunan ve değeri 65 bin TL olan scooter motosikletin satışından elde edilecek gelirin tümünü Gazeli bebekler için bağışlayacağını duyurdu.

Özdemir, konu ile ilgili çektiği videoda yaptığı konuşmada, “Düzce’de Filistinli ve Gazzeli kardeşlerimiz için bir yardım kampanyası başlatıyoruz. Bu kapsamda görmüş olduğunuz motorun gelirinden elde edeceğimiz gelirin tamamıyla oradaki kardeşlerimize destek olacağız. Amacımız herkesin gücü nispetinde bir yardım yapması. Az çok demeden, herkesi bu yardım kampanyasına davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
4 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
21 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
“YENİ KANUNA GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
“HER YER 70 TABELASI DOLMUŞ ZATEN”
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
44 FİRARİ YAKALANDI, YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
103 Kez Görüntülendi.
GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERMEK İÇİN KÖPRÜYE ÇIKTI
DÜZCE
97 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
SAĞLIK
21 Kez Görüntülendi.
UZMAN DOKTOR UYARDI “TELEFONLARINIZI MUTLAKA TEMİZLEYİN”
EKONOMİ
17 Kez Görüntülendi.
MÜSİAD GENEL BAŞKANI ÖZDEMİR: MÜSİAD BU SÜRECİN MERKEZİNDE BULUNUYOR