Kategoriler

ALBAYRAK: “TÜM BİRİMLERİMİZLE BİRLİKTE TİTİZLİKLE ÇALIŞIYORUZ”

Akçakoca Belediyesi, inşaatı devam eden Akçakoca Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında ikinci etap altyapı çalışmalarını tamamladı. Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Yeni hastanemizin modern, sağlıklı ve sürdürülebilir bir altyapıya kavuşması için tüm birimlerimizle titizlikle çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Sağlık Bakanlığı ve Düzce İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle inşaat çalışmalarına 14 Eylül 2023 yılında başlanan 50 yataklı Akçakoca Devlet Hastanesi inşaatında adım adım mutlu sona geliniyor.

İlçeye bağlı Kapkirli Mahallesinde 14 bin 566 metrekarelik alanda inşaat çalışmaları devam eden Akçakoca Devlet Hastanesi tamamlanmasının ardından son teknoloji tıbbi cihazlarla donatılacak. Projesinde modern binası ile dikkat çeken Devlet Hastanesinin tamamlanması ile birlikte sağlık alanında ilçe halkının en büyük eksikliğini gidermiş olacak.

Akçakoca Belediyesi de bir süre önce Akçakoca Devlet Hastanesi’nin ikinci etap altyapı çalışmaları için harekete geçmişti. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte, önemli bir aşama daha geçilirken, konu ile ilgili Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak açıklama yaptı.

Hastane inşaatı için yürütülen çalışmaların büyük bir titizlikle devam ettiğini kaydeden Albayrak,  “Belediyemiz Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen içme suyu ve kanalizasyon hattı yapım çalışmalarının ikinci etabı başarıyla tamamlandı. Üç etap halinde planlanan çalışmaların bu bölümünde, köprülü kavşak ile hastane arasındaki güzergâhta içme suyu hattı döşeme ve bağlantı işlemleri gerçekleştirildi. Tüm çalışmalar, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün çevreyolu programıyla uyumlu şekilde ilerletilmiş, planlanan iş takvimine sadık kalınarak süresinde tamamlanmıştır. Ekiplerimiz, altyapının güvenli, eksiksiz ve uzun ömürlü şekilde hizmete alınmasını sağlamak için kısa süre içinde üçüncü etap çalışmalarına başlayacaktır. Yeni hastanemizin modern, sağlıklı ve sürdürülebilir bir altyapıya kavuşması için tüm birimlerimizle titizlikle çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SAĞLIK
24 Kez Görüntülendi.
YILMAZ’DAN SAĞLIK 112 ACİL SAĞLIK PERSONELİNE TEŞEKKÜR
SİYASET
25 Kez Görüntülendi.
“AİLE YAPIMIZI DESTEKLEYECEK ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ”
AKÇAKOCA
16 Kez Görüntülendi.
“ESKİ KARTLARDAKİ BAKİYELER YENİ KARTLARA AKTARILACAK”
EKONOMİ
35 Kez Görüntülendi.
AKARYAKITA YAPILACAK ZAM MİKTARI BELLİ OLDU
DÜZCE
44 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE ÇOK ŞANSLI BİR İL”
SAĞLIK
16 Kez Görüntülendi.
GÜRLER: “BAĞIMLILIKLA HER TÜRLÜ MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”
DÜZCE
50 Kez Görüntülendi.
“CEDİDİYE CAMİMİZİN MİNARELERİ ŞEHRİMİZİN KALBİNDE GÖRKEMİYLE GÖZ DOLDURUYOR”
EKONOMİ
71 Kez Görüntülendi.
TÜRKİYE’DE ÇIKAN MAZOTUN BİZ BİR KURUŞ FAYDASI YOK”
DÜZCE
26 Kez Görüntülendi.
HAVA SICAKLIKLARI ARTIYOR
DÜZCE
40 Kez Görüntülendi.
POSTOĞLU: “HEMŞİN KÖYÜMÜZÜN MÜZESİNİ YAKIN ZAMANDA TAMAMLAYACAĞIZ”