Kategoriler

İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAYANLARIN SON VUKUATI YÜREKLERİ SIZLATTI

Daha önce defalarca sahipsiz köpeklere yapılan insanlık dışı muamele bu defa da Nusrettin Mahallesi’nde kedilere yapıldı. İddiaya göre sokak kedileri kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, zehirlenirken kedilerin cansız bedeni sokaklara ve mahallenin boş arazilerine atıldı.

Geçtiğimiz zamanlarda insanlık dışı muameleler sonucunda sahipsiz köpekler mamalarına karıştırılan zehirlerle öldürülmüştü. Bu defa bu insanlık dışı muamelenin kurbanları kimseye zararı olmayan sokak kedileri oldu.

İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zehirlenerek öldürülen kediler, mahallenin sokaklarına ve boş arazilerine atıldı. Kedileri cansız yatar halde gören vatandaşlar Öncü Haber Merkezi’nin 05425671881 numaralı Whatsapp ihbar hattına ihbarda bulundular.

Vatandaşlar sokak kedilerinin zehirlendiğini öne sürerek, duruma tepki gösterdi.    

Mahalle Muhtarı Mesut Ramazan Coşkun ise ölümlerin ardından vatandaşların kendisine de ihbarda bulunduklarını belirterek, kedileri zehirleyen kişi ya da kişilerin bulunması için çalışma yaptığını ifade etti.

HABER MERKEZİ

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
62 Kez Görüntülendi.
VALİMİZDEN BEKLENTİMİZ KAVİM MİLLİYETÇİLİĞİ BİTSİN DÜZCELİLİK YEŞERSİN
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE KAPANAN KÖY YOLU BIRAKILMADI
DÜZCE
100 Kez Görüntülendi.
İL ÖZEL İDARESİ’Nİ SARSAN VEFAT…
DÜZCE
57 Kez Görüntülendi.
“İNSANI YAŞATKİ DEVLET YAŞASIN ŞİARIYLA İNSAN ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”
SİYASET
72 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’NİN ALTYAPISI KÖKÜNDEN DEĞİŞECEK”
SİYASET
134 Kez Görüntülendi.
“BİZİM MESELEMİZ DÜZCE, GERİSİ TEFERRUAT’
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
İL GENELİNDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ASAYİŞ
125 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ KÜÇÜK KIZ İÇİN SEFERBER OLDU
SİYASET
46 Kez Görüntülendi.
“EMEKLİLERİMİZ ÇAY VE SİMİDE MAHKUM EDİLDİ”
SİYASET
15 Kez Görüntülendi.
DÜZCE TARİHİNDE BÖYLE VALİ UĞURLANMADI