Kategoriler

YOL KENARI MI ATIK İNŞAAT ÇÖPLÜĞÜ MÜ!

Düzce şehir merkezinde yol kenarında bulunan moloz ve asfalt yığınları çevre ve görüntü kirliliği oluşturuyor.

Düzce’de gelişigüzel etrafa bırakılan çöpler, evsel eşyalar ve inşaat malzemeleri yüzünden ne çevre kirliliği ne de şikayetler bitiyor. Duyarsız kişilerin göz göre göre halk sağlığı ile oynamasına ses yükselten Düzceliler, şehrin insan eliyle kirliliğe teslim edilmesine isyan ediyor.

Özellikle Düzce’nin aynası konumundaki yol kenarlarının vahşi depolama alanları gibi kullanılması şehrin imajını zedeliyor.

Buna son örnek olarak; Asar Deresi’nin Fevzi Çakmak Mahallesi mevkiinde dere kenarında bulunan yol içler acısı hali ile görenleri üzüyor.

Şehir merkezinde sıkışan trafikten kaçan sürülerin sıkça kullandığı güzergahlardan biri olan bölgede, sürücüleri yolun bakımsızlığının yanı sıra yolda bulunan moloz ve atık asfalt yığınları karşılıyor. Bölgenin keşmekeşlikten kurtarılarak “Asar Kemerpark” gibi cazibe merkezi haline getirilmesini talep eden vatandaşlar, yetkililer tarafından gerekli çalışmalar yapılarak alanın daha modern bir görünüme kavuşturulmasını istiyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
4 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
21 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
“YENİ KANUNA GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
“HER YER 70 TABELASI DOLMUŞ ZATEN”
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
44 FİRARİ YAKALANDI, YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
103 Kez Görüntülendi.
GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERMEK İÇİN KÖPRÜYE ÇIKTI
DÜZCE
97 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
SAĞLIK
21 Kez Görüntülendi.
UZMAN DOKTOR UYARDI “TELEFONLARINIZI MUTLAKA TEMİZLEYİN”
EKONOMİ
17 Kez Görüntülendi.
MÜSİAD GENEL BAŞKANI ÖZDEMİR: MÜSİAD BU SÜRECİN MERKEZİNDE BULUNUYOR