Kategoriler

MİNİKA BAL KAVUN STANDINDA BULUŞMA

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Ziraat Yüksek Mühendisi Ali Uzun’un emekleriyle yetiştirdiği Minika Bal Kavun’un yer aldığı Düzce Millet Bahçesi’ndeki standı ziyaret ederek, tarıma gönül veren hemşehrisini Düzce’ye katkılarından dolayı kutladı.

Akçakocalı Ziraat Yüksek Mühendisi Ali Uzun’un çalışmalarını takdirle yakından takip eden Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Millet Bahçesi’nde kurulan Üretici Pazarı’nda ürettiği kavun ve karpuzları Düzceliler ile buluşturan hemşehrisini ziyaret etti.

Düzce’de tarımsal faaliyetlerin teknoloji ile geliştirilmesi amacıyla Tarım A.Ş. projesini hayata geçirerek, çok sayıda üreticiye yeni gelir kapısı açılmasını sağlayan Uzun’un üretimi olan Minika Bal Kavun hakkında bilgiler alan Başkan Albayrak, örnek projeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet eden Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, hemşehrisi Ali Uzun öncülüğünde Düzce’de tarımın daha da iyi noktalara taşınacağına olan inancını vurguladı.

Öte yandan Minika Bal Kavun’un bölge halkıyla buluştuğu standın yoğun ilgi gördüğü gözlendi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
73 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
23 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
31 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
122 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
26 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
131 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
63 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
77 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI