Kategoriler

“YERLİ VE MİLLÎ SAĞLIK SİSTEMİMİZİN GÜCÜNÜ TÜM DÜNYAYA GÖSTERİYORLAR”

İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin YILMAZ, 4-10 Ağustos Ulusal UMKE Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, UMKE personelinin gösterdiği üstün gayret ve fedakârlığın altını çizerek, sağlık sisteminin afetlere karşı dayanıklılığında UMKE’nin tartışmasız önemine dikkat çekti.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin YILMAZ, 4-10 Ağustos Ulusal UMKE Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladığı Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Acil sağlık hizmetlerinin sunumunda en kritik görevlerden birini üstlenen Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), afet ve acil durumlarda gösterdiği üstün gayret ve fedakârlıkla milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. Ulusal UMKE Haftası vesilesiyle, bu onurlu görevi büyük bir özveriyle yerine getiren tüm UMKE personelimize en içten şükranlarımı sunuyorum. Afetler, kazalar, olağanüstü durumlar ve zorlu coğrafyalarda yürütülen medikal kurtarma faaliyetlerinde; bilgi, tecrübe ve fiziksel dayanıklılıkla donanmış UMKE ekiplerimiz, milletimize güven vermekte, aynı zamanda yerli ve millî sağlık sistemimizin gücünü ortaya koymaktadır. Yalnızca yurt içinde değil, dünyanın dört bir yanında ihtiyaç duyulan her noktada bayrağımızı taşıyarak insanlığa umut olmuşlardır.


İl Sağlık Müdürlüğü olarak bizler de UMKE’nin sahip olduğu bu kıymetli potansiyeli daha da güçlendirmek adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Eğitim faaliyetleri, saha tatbikatları ve gönüllü desteklerinin artırılması yönünde önemli adımlar atmaktayız. Sağlık sistemimizin afetlere karşı dayanıklılığını artırmak ve her türlü krize hazırlıklı olmak adına UMKE’nin rolü tartışmasız bir öneme sahiptir. Bu anlamlı haftada; UMKE’nin kuruluşundan bu yana emek vermiş, görevde olan ve hayatını kaybetmiş tüm sağlık neferlerini rahmet ve minnetle anıyor; görevi başındaki tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar, başarılar ve sağlık diliyorum.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
73 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YERLEŞKESİNDE RANT KOKUSU VAR
DÜZCE
52 Kez Görüntülendi.
YOLDAKİ ÇUKURLARI VATANDAŞ KENDİSİ KAPATTI
DÜZCE
48 Kez Görüntülendi.
GELİR TESTİNDEN DÜŞÜK SONUÇ ALANLAR İÇİN TABLO TAMAMEN DEĞİŞECEK
DÜZCE
62 Kez Görüntülendi.
KAPALI ORTAMLARDAN GELEN TEHLİKEYE DİKKAT ÇEKTİ
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YERLEŞKESİNDE RANT KOKUSU VAR
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
YER YER KUVVETLİ OLMASI BEKLENİYOR
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“BU ÖZEL GÜNDEN ATATÜRK’E MİNNET VE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”
DÜZCE
40 Kez Görüntülendi.
YÜZLERCE İŞLETME DENETLENDİ, BİRÇOK İŞLETMEYE CEZA UYGULANDI
DÜZCE
148 Kez Görüntülendi.
SİYASETİN ÇETREFİLLİ İLİŞKİLERİ: GARAMANIN GOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
DÜZCE
40 Kez Görüntülendi.
PEHLİVAN SEMPOZYUMA TÜM DÜZCE HALKINI DAVET ETTİ