Kategoriler

“AKÇAKOCA İÇİN OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ”

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, şehrin sorunlarına daha hızlı çözüm bulmak amacıyla yönetim kadrosu ile koordinasyon toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Albayrak, “Akçakoca için omuz omuza çalışıyoruz” dedi.

Akçakoca ilçesinde devam eden çalışmalar ve hayata geçirilecek projelerin masaya yatırıldığı koordinasyon toplantısı, Akçakoca Belediyesi Toplantı Salonunda Başkan Fikret Albayrak başkanlığında yapıldı.

Belediyenin tüm yönetim kadrosunun hazır bulunduğu toplantısı, hayata geçirilecek projelerin detaylı sunumuyla başladı. Yürütülen çalışmalar ile ilgili birim müdürlerinden bilgi alan Albayrak, toplantıda yaptığı konuşmada ilçenin turizm ve sosyal alanda gelişmesi için gereken tüm çalışmaları yaptıklarını söyledi. Akçakoca Belediyesi’ni zor bir süreçte devraldıklarını söyleyen Başkan Albayrak, “Büyük bir ekip ruhuyla kısa sürede toparlayarak yeniden ayağa kaldıran tüm yönetici arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Her biri bu başarıda çok değerli birer paya sahip. Akçakoca için omuz omuza vererek çalışıyoruz. Daha güzel, daha güçlü bir Akçakoca için yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. Güzel günler çok yakında” ifadelerine yer verdi.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
55 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
“ÖZLÜ, ÖZCAN VE ALBAYRAK’IN TEK GAYELERİ DÜZCE”
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
VETERİNER İŞLERİ TEKNİK PERSONELİ BİLGİLENDİRİLDİ