Kategoriler

TEPKİLERİN GÖLGESİNDE MECLİSTEN GEÇTİ

Düzce kamuoyunun Öncü Haber’den öğrendiği zamlı toplu ulaşım ücretleri meclisten geçti. Akaryakıta gelen zamlar gerekçesiyle meclis gündemine gelen zam teklifi tepkilerin gölgesinde kabul edildi.

Düzce Belediyesi Meclisi, temmuz ayının ikinci oturumunda ulaşım ücretlerine ilişkin beklenen zam kararını aldı. 4 Haziran 2025 tarihli ve 294 sayılı meclis kararı iptal edilerek, toplu taşıma ücretlerinde yeni bir düzenlemeye gidildi. Yeni ücret tarifesi meclisten oy çokluğuyla geçti.

Düzce Ulaşım Hizmetleri A.Ş. tarafından sunulan yeni tarife teklifine göre, tam biniş ücreti 32 TL’ye, indirimli biniş ücreti 20 TL’ye yükseltildi. Tek kullanımlık bilet ücreti 35 TL olurken, kredi kartı ile yapılan binişlerde ücret 34 TL olarak belirlendi.

Aylık ve yıllık kart ücretleri de yeniden düzenlendi. Buna göre, Genç Kart 81’in aylık ücreti 1.000 TL oldu. Tam kart 300 TL, öğrenci indirimli kart 150 TL, 65 yaş üzeri ve engelli kart 400 TL olarak belirlendi. Ayrıca 1 yıllık serbest kart vize işlemi 400 TL, 1 yıllık indirimli kart vizesi ise 150 TL oldu.

Yeni ücretler, meclisten oy çokluğu ile kabul edildi. Böylece toplu taşıma ücretlerine, 1 ay içerisinde ikinci kez güncelleme geldi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
120 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE NE KATACAKSINIZ ONU SÖYLEYİN
EKONOMİ
23 Kez Görüntülendi.
HEM ALAN HEM DE SATAN MEMNUN
SPOR
21 Kez Görüntülendi.
MUHTEŞEM PERFORMANS İLE ŞAMPİYON OLDULAR
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİNİ GÖZALTINA ALDI
ASAYİŞ
34 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
23 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
20 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
47 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ