Kategoriler

AKÇAKOCA’DA YILSONU DEFİLESİ DÜZENLENDİ

Akçakoca Nene Hatun Kız Mesleki ve Anadolu Lisesi Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinin tasarladığı birbirinden şık kıyafetler, düzenlenen yılsonu defilesinde görücüye çıktı. Renkli görüntülere sahne olan yılsonu defilesinde, öğrencilerin büyük emek harcayarak tasarladığı kıyafetler, büyük beğeni topladı.

Nene Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, kumaşı sanata çeviren Moda Tasarımı Öğrencilerinin düzenlediği yıl sonu defilesinde, şıklık ve yaratıcılık bir arada yer aldı.

Düzenlenen defileye öğrenci velileri ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Eğitim – Öğretim sezonu boyunca öğrencilerin hazırladığı birbirinden güzel kıyafetlerin sergilendiği defile, halk oyunları performansı ile başladı.

Ardından Moda Tasarımı öğrencilerinin tasarladığı birbirinden şık kıyafetler, vatandaşların beğenisine sunuldu.  Geleceğin moda tasarımcılarının büyük emek vererek tasarladığı kıyafetler, defileye katılanların büyük ilgisini çekti.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
73 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YERLEŞKESİNDE RANT KOKUSU VAR
DÜZCE
52 Kez Görüntülendi.
YOLDAKİ ÇUKURLARI VATANDAŞ KENDİSİ KAPATTI
DÜZCE
49 Kez Görüntülendi.
GELİR TESTİNDEN DÜŞÜK SONUÇ ALANLAR İÇİN TABLO TAMAMEN DEĞİŞECEK
DÜZCE
62 Kez Görüntülendi.
KAPALI ORTAMLARDAN GELEN TEHLİKEYE DİKKAT ÇEKTİ
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YERLEŞKESİNDE RANT KOKUSU VAR
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
YER YER KUVVETLİ OLMASI BEKLENİYOR
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“BU ÖZEL GÜNDEN ATATÜRK’E MİNNET VE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”
DÜZCE
40 Kez Görüntülendi.
YÜZLERCE İŞLETME DENETLENDİ, BİRÇOK İŞLETMEYE CEZA UYGULANDI
DÜZCE
148 Kez Görüntülendi.
SİYASETİN ÇETREFİLLİ İLİŞKİLERİ: GARAMANIN GOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
DÜZCE
40 Kez Görüntülendi.
PEHLİVAN SEMPOZYUMA TÜM DÜZCE HALKINI DAVET ETTİ