Kategoriler

DÜZCE İTFAİYESİ 7 OKULDA EĞİTİM VE TATBİKAT YAPTI

Düzce’de yangın güvenliği bilincini artırmak adına adeta bir seferberlik başlatan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 7 okuldaki 160 öğretmene teorik ve pratik bilgiler sundu, 900 öğrenciye de yangın güvenliği bilinci aşıladı.

Düzce Belediyesi, yangın güvenliği konusunda toplum bilincini artırmayı hedefleyerek, okullarda eğitim ve tatbikatlar düzenlemeye devam ediyor. İtfaiye Müdürlüğü tarafından başlatılan eğitimlerle öğrenciler ve öğretmenler, olası bir yangın anında doğru müdahalede bulunabilmek için bilinçlendiriliyor.

Bu kapsamda; Körpeşler Anaokulu, Şehit Cihan Aksarı Ortaokulu, TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Düzce 100. Yıl Ortaokulu, Düzce Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Farabi Anadolu Lisesi ve Mehmet Zahid Kevseri İmam Hatip Ortaokulu’nda yangın güvenliği konusunda eğitim verilerek tatbikat yapıldı.

160 öğretmene yangın güvenliği konusunda teorik ve pratik bilgiler sunulurken, tatbikatlarla olası bir yangın durumunda yapılması gerekenler uygulamalı olarak gösterildi. Ayrıca, 900 öğrenciye de yangın güvenliği ile ilgili bilinçlendirme yapıldı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yangın güvenliğini yaygınlaştırmak adına il genelindeki okullarda eğitim ve tatbikat vermeyi planlıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN ÖZLÜ KENT MERKEZİNDE BAYRAK DAĞITTI
DÜZCE
36 Kez Görüntülendi.
“YARI YARIYA OLMASI GEREKEN ATIK SU BEDELİ 3’TE 1 ORANINDAN DAHA AZ”
DÜZCE
75 Kez Görüntülendi.
VALİMİZDEN BEKLENTİMİZ KAVİM MİLLİYETÇİLİĞİ BİTSİN DÜZCELİLİK YEŞERSİN
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE KAPANAN KÖY YOLU BIRAKILMADI
DÜZCE
114 Kez Görüntülendi.
İL ÖZEL İDARESİ’Nİ SARSAN VEFAT…
DÜZCE
66 Kez Görüntülendi.
“İNSANI YAŞATKİ DEVLET YAŞASIN ŞİARIYLA İNSAN ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”
SİYASET
79 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’NİN ALTYAPISI KÖKÜNDEN DEĞİŞECEK”
SİYASET
139 Kez Görüntülendi.
“BİZİM MESELEMİZ DÜZCE, GERİSİ TEFERRUAT’
DÜZCE
42 Kez Görüntülendi.
İL GENELİNDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ASAYİŞ
127 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ KÜÇÜK KIZ İÇİN SEFERBER OLDU