Kategoriler

“SİZLERİN İNANCI BENİM EN BÜYÜK GÜCÜMDÜR”

CHP Düzce Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu üyesi Talih Özcan, Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette İmamoğlu Düzceliler’e “Bu süreç halkın iradesine zincir vurulamayacağının kanıtı olacak. Sizlerin inancı benim en büyük gücümdür” mesajı gönderdi.

Yolsuzluk iddiası ile tutuklanan İBB Başkanı ve CHP Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’na partililerin destek ziyaretleri devam ediyor. CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan’da İmamoğlu’na tutuklu bulunduğu Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde ziyaret etti.

ÖZCAN: “İSTANBUL’UN BAŞKANINA, TÜRKİYE’NİN UMUDUNA ÖZGÜRLÜK!”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Özcan, İmamoğlu’nun sadece bir siyasi figür değil, halkın iradesine ve demokrasiye olan inancın sembolü olduğunu vurguladı.

Özcan “Ülkemiz derin bir adalet krizinden geçiyor. Dün İstanbul’da yaşanan 6.2 büyüklüğündeki deprem, Ekrem İmamoğlu’nun bir an önce görevinin başında olması gerektiğini bir kez daha acı bir şekilde gösterdi. 16 milyon İstanbullu, afet anlarında liderine güvenmek, onunla dayanışmak ister. Bu hukuksuz tutukluluk halinin bir an önce sona ermesi, hem İstanbul’un kaderi hem de demokrasiye inanan herkes için bir zorunluluktur” ifadelerini kullandı.

 “SİZLERİN İNANCI BENİM EN BÜYÜK GÜCÜMDÜR!”

Ziyarette duygusal bir atmosfer yaşanırken, Ekrem İmamoğlu da Talih Özcan aracılığıyla Düzce halkına özel bir mesaj iletti.

İmamoğlu, Özcan ile yaptığı görüşmede; “Türkiye’nin dört bir yanında yüreği adaletle atan insanlara selam olsun” dedi.

“Düzce’de yükselen dayanışma sesini duyuyorum” diyen İmamoğlu, şu ifadelere yer verdi:

“Biliyorum ki hep birlikte bu karanlığı aydınlığa çevireceğiz. Bu süreç, halkın iradesine zincir vurulamayacağının kanıtı olacak. Düzce’ye, değerli hemşerilerime selam ve sevgilerimi sunarım. Her şey çok güzel olacak! Sizlerin inancı, benim en büyük gücümdür.”

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
55 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
“ÖZLÜ, ÖZCAN VE ALBAYRAK’IN TEK GAYELERİ DÜZCE”
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
EĞİTİM
15 Kez Görüntülendi.
VETERİNER İŞLERİ TEKNİK PERSONELİ BİLGİLENDİRİLDİ