Kategoriler

ÖZEL GERESİNİMLİ ÇALIŞANLARLA BİR ARAYA GELDİ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yenilenen yüzü ile hizmet kalitesini arttıran, Kusursuz Kafe’yi ziyaret ederek, özel gereksinimli bireylerle bir araya geldi.

Düzce’de özel gereksinimli bireylere istihdam sağlayarak, onları sosyal hayata bağlayan Düzce Belediyesi iştiraki BELTUR bünyesindeki Kusursuz Kafe, yenilenen yüzü ile hizmetlerine devam ediyor. Tadilat süreci tamamlanan Kusursuz Kafe’yi ziyaret eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, burada çalışan özel gereknimli bireylerle sohbet etti.

Ziyarette özel gereksinimli çalışanlarla yakından ilgilenen Başkan Özlü, kendisine yapılan ikramları da geri çevirmedi.

Ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Özlü, “Yenilenen yüzü ve her gün artan hizmet kalitesiyle vatandaşlarımızın kullanımına sunduğumuz Kusursuz Kafe’de ‘Kusursuz Çalışma Arkadaşlarımızı’ ziyaret ettik. İstihdama ve sosyal yaşama entegrasyonlarında elimizden geleni yapmaya devam edeceğimiz kardeşlerime teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
4 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
21 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
“YENİ KANUNA GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
“HER YER 70 TABELASI DOLMUŞ ZATEN”
ASAYİŞ
20 Kez Görüntülendi.
44 FİRARİ YAKALANDI, YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
103 Kez Görüntülendi.
GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERMEK İÇİN KÖPRÜYE ÇIKTI
DÜZCE
97 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
SAĞLIK
21 Kez Görüntülendi.
UZMAN DOKTOR UYARDI “TELEFONLARINIZI MUTLAKA TEMİZLEYİN”
EKONOMİ
18 Kez Görüntülendi.
MÜSİAD GENEL BAŞKANI ÖZDEMİR: MÜSİAD BU SÜRECİN MERKEZİNDE BULUNUYOR