Kategoriler

GÖLYAKA İLÇESİNDE MEYDANA GELEN HEYELANA MÜDAHALE EDİLDİ

Son yağışlar, heyelanı beraberinde getirdi. Gölyaka ilçesinde meydana gelen heyelana Düzce İl Özel İdaresi ekipleri müdahale etti.

Gölyaka ilçesine bağlı Yunusefendi Köyü’nde Düzce genelinde etkili olan yağışlı hava nedeniyle heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapanırken, içme suyu şebekesinde ise hasar meydana geldi.

Köylülerin durumu bildirmesi üzerine Düzce İl Özel İdaresi ekip ve iş makinelerini heyelan bölgesine sevk etti. Ekiplerin uzun süren çalışmalarının ardından yol trafiğe açılırken, içme suyu hattında meydana gelen hasar ise giderildi.

Düzce İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada,  “İdaremiz Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile Gölyaka İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekiplerimiz, Yunusefendi Köyü’nde yürüttükleri heyelana müdahale ve CTP boru yerleştirme çalışmalarını başarıyla tamamladı. Yapılan çalışmalarla, bölgedeki olumsuzlukların giderilmesi ve ulaşımın güvenli bir şekilde sürdürülebilmesi sağlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
4 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
21 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”
DÜZCE
23 Kez Görüntülendi.
“YENİ KANUNA GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
“HER YER 70 TABELASI DOLMUŞ ZATEN”
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
44 FİRARİ YAKALANDI, YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
102 Kez Görüntülendi.
GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERMEK İÇİN KÖPRÜYE ÇIKTI
DÜZCE
97 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
SAĞLIK
21 Kez Görüntülendi.
UZMAN DOKTOR UYARDI “TELEFONLARINIZI MUTLAKA TEMİZLEYİN”
EKONOMİ
17 Kez Görüntülendi.
MÜSİAD GENEL BAŞKANI ÖZDEMİR: MÜSİAD BU SÜRECİN MERKEZİNDE BULUNUYOR