Kategoriler

DÜZENLENEN OPERASYONLARDA ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI

Aralarında Düzce’nin de bulunduğu 71 ilde 19-27 Mart tarihleri arasında düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında, çok sayıda sokak satıcısı yakalandı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ekipleri, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde il genelinde başarılı uyuşturucu operasyonlarına her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor.

19 – 27 Mart tarihleri arasında 71 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarının Düzce ayağında, narkotik ekipleri daha önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda adreslerde hassas burunlu narkotik köpekleri ile yapılan aramalarda yüksek miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, çok sayıda sokak satıcısı ise yakalandı.

Aralarında Düzce’nin de bulunduğu 71 ilde düzenlenen operasyonlar hakkında detaylı bilgileri sosyal medya platformları üzerinden paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonlarda, 332 kilogram uyuşturucu madde ile 7 milyon 760 bin 690 uyuşturucu hap ele geçirildiğini ifade etti.

Operasyonlara katılan tüm ekiplere teşekkür eden Bakan Yerlikaya, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının ise kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Bakan Yerlikaya paylaşımında şu bilgilere yer verdi:

Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinasyonunda; İl Emniyet Müdürlükleri Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince; 1.450 ekip, 3 bin 626 personel, 18 hava aracı ve 39 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla; Gaziantep, Ankara, Samsun, Adana, Şanlıurfa, Konya, Manisa, Antalya, Bursa, Balıkesir, Mersin, İzmir, Denizli, Tekirdağ, Muğla, İstanbul, Kocaeli, Karaman, Hatay, Trabzon, Adıyaman, Osmaniye, Kayseri, Van, Afyonkarahisar, Aydın, Eskişehir, Aksaray, Edirne, Isparta, Niğde, Diyarbakır, Erzurum, Kırklareli, Uşak, Zonguldak, Sakarya, Ağrı, Yozgat, Mardin, Bayburt, Çanakkale, Kilis, Malatya, Ordu, Batman, Bilecik, Burdur, Çorum, Erzincan, Giresun, Rize, Tokat, Amasya, Karabük, Şırnak, Kahramanmaraş, Düzce, Hakkari, Kırıkkale, Kırşehir, Kütahya, Yalova, Çankırı, Kastamonu, Muş, Nevşehir, Artvin, Bolu, Elazığ ve Sinop'ta düzenlenen operasyonlarda;  332 kg Uyuşturucu Madde, 7 milyon 760 bin 690 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.”

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
20 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
“YENİ KANUNA GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
DÜZCE
49 Kez Görüntülendi.
“HER YER 70 TABELASI DOLMUŞ ZATEN”
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
44 FİRARİ YAKALANDI, YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
108 Kez Görüntülendi.
GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERMEK İÇİN KÖPRÜYE ÇIKTI
DÜZCE
100 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
SAĞLIK
24 Kez Görüntülendi.
UZMAN DOKTOR UYARDI “TELEFONLARINIZI MUTLAKA TEMİZLEYİN”
EKONOMİ
20 Kez Görüntülendi.
MÜSİAD GENEL BAŞKANI ÖZDEMİR: MÜSİAD BU SÜRECİN MERKEZİNDE BULUNUYOR