Kategoriler

DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ KAPANAN YOLU YENİDEN ULAŞIMA AÇTI

Düzce İl Özel İdaresi ekipleri, Yığılca ilçesine bağlı Tuğrul ve Kocaoğlu Köylerini birbirine bağlayan yolda geçtiğimiz haftalarda meydana gelen heyelan çalışmalarını tamamladı.

Geçtiğimiz haftalarda etkili olan yağışlar, Yığılca İlçesine bağlı Tuğrul ve Kocaoğlu Köyü Bağlantı yolunda heyelana neden olmuştu. İki köyü birbirine bağlayan yolda meydana gelen heyelan nedeniyle Tuğrul ve Akçaören köylerine ulaşım sağlanamıyordu.

Düzce İl Özel İdaresi ekipleri heyelan bölgesinde yürütülen çalışmalar tamamlanırken, Tuğrul ve Akçaören Köylerini birbirine bağlayan yol yeniden ulaşıma açıldı.

Konu ile ilgili Düzce İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“İdaremiz Yığılca İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, Tuğrul Köyü ve Kocaoğlu Köyü bağlantı yolunda yürütülen heyelan çalışmaları başarıyla tamamlanmıştır. Çalışmalar kapsamında dolgu işlemi gerçekleştirilerek yol güvenliği sağlanmıştır. Düzce İl Özel İdaresi olarak, halkımızın güvenliğini ön planda tutarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.”

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
70 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
23 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
31 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
121 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
26 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
131 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
63 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
76 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI