Kategoriler

KÖY YOLU DAHA GÜVENLİ HALE GETİRİLDİ…

Düzce İl Özel İdaresi ekiplerinin, merkeze bağlı Gümüşpınar Köyü’nde başlattıkları yol bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

Düzce İl Özel İdaresi, Düzce merkez ve ilçelere bağlı köylerin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Merkeze bağlı Gümüşpınar Köyü’ne ulaşımı sağlayan yolda bozulmaların meydana gelmesinin ardından İl Özel İdaresi’ne bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, ekiplerini bu bölgeye yönlendirdi.

Ekipler tarafından yola PTM malzemesi serilirken, çalışmaların ardından köy yolu daha güvenli hale getirildi.

Konu ile ilgili Düzce İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada, “İdaremiz Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Gümüşpınar Köyü köy içi yollarında malzemeli bakım ve PMT serim çalışmaları başarıyla tamamlanmıştır. Bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla gerçekleştirilen bu çalışmalar, köy yollarının kullanımını kolaylaştırmış ve vatandaşlarımızın ulaşımını daha güvenli hale getirmiştir. Köylerimizin altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir” denildi.

Öte yandan, Düzce İl Özel İdaresi’nin merkez ve ilçelere bağlı köylerde yol bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
120 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE NE KATACAKSINIZ ONU SÖYLEYİN
EKONOMİ
23 Kez Görüntülendi.
HEM ALAN HEM DE SATAN MEMNUN
SPOR
21 Kez Görüntülendi.
MUHTEŞEM PERFORMANS İLE ŞAMPİYON OLDULAR
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİNİ GÖZALTINA ALDI
ASAYİŞ
34 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
23 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
20 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
47 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ