Kategoriler

UYUŞTURUCU MADDE KULLANDIĞI TESPİT EDİLENLER İŞTEN ÇIKARTILACAK

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, bazı belediye personellerinin uyuşturucu madde kullandığının tespiti üzerine, harekete geçti. Albayrak, özellikle ulaşım gibi belediyenin kritik bölgelerinde görev yapan personelleri teste tabii tutacak. Kanında, uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen belediye personelleri, işten çıkartılacak.

Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen denetimlerde, birkaç Akçakoca Belediyesi çalışanının uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi. Emniyetten gelen yazı üzerine, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen personellerin gözünün yaşına bakmayarak, işten çıkarttı.

Bunun üzerine Başkan Albayrak, özellikle Akçakoca Belediyesi’nin kritik birimlerinde görev yapan personellerin uyuşturucu testine tabii tutulmaları için çalışma başlattı.

Konu ile ilgili ilk açıklamasını Öncü Haber Merkezi’ne yapan Başkan Albayrak,  “Son zamanlarda birkaç personel ile ilgili emniyetten yazılar geldi.  Özellikle aynı gün işlerine son verdik zaten. Özellikle kritik bölümlerde çalışan, yani otobüs gibi toplu taşıma aracını kullanan şoförler, hayati konuları ilgilendiren konularda çalışanlara uyuşturucu testi yaptıracağız. O tür bölümlerde uyuşturucu kullanımı varsa, belediyede kesinlikle yollarımızı ayıracağız. Bir kısmı kendi anladı ve ayrıldı. Yakalandıktan sonra biz işlem yapmadan kendi istifa edenler de var. Benim bu konulardaki hassasiyetimi herkes bilir, ben sigara bile kullanmıyorum. Sigara da kırmızıçizgim, asla izin vermem” ifadelerini kullandı.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
92 Kez Görüntülendi.
SİYASETİN ÇETREFİLLİ İLİŞKİLERİ: GARAMANIN GOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
PEHLİVAN SEMPOZYUMA TÜM DÜZCE HALKINI DAVET ETTİ
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
27 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
“YENİ KANUNA GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
DÜZCE
51 Kez Görüntülendi.
“HER YER 70 TABELASI DOLMUŞ ZATEN”
ASAYİŞ
25 Kez Görüntülendi.
44 FİRARİ YAKALANDI, YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
109 Kez Görüntülendi.
GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERMEK İÇİN KÖPRÜYE ÇIKTI
DÜZCE
101 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN